kaaats1

03.01.2014 17:06

Eesti ellu jäämiseks tuleb olla ettevõtja või minna Põhjamaadesse tööle. Maxima palgaga just kõige kergem elu ei ole. Eesti Kalevipojad teevad õigesti, kahju ainult, et asjalikumad on Eestist lahkunud!

Mell Kasemets

03.01.2014 17:51

Mina küll Soomes ei tööta ja ettevõtja ka ei ole. Elan kenasti ära. Pole ka suuri laene/liisinguid. Kokku ehk 10% sissetulekust. Abielus, oma maja, auto, lapsed. Mida veel vaja? Meeletult suurt telekat või iga-aastast puhkusereisi soojale maale?

Parem olen Eestis keskmise palgaga, mitte Soomes ori, kes laeva põrandal magab. Ja kes need asjalikumad lahkujad on? Panevad Soomes kipsi või parandavad Austraalias lambaaeda ja muudavad perekonnanime, et veel aastakene seal olla?

Twitter

Lauri Tankler ‏@LauriTankler

Oleks aeg hakata valimistel neid asju otsustama. "Parteidel pole järgmise Euroopa Komisjoni voliniku osas kokkulepet" http://uudised.err.ee/index.php?06294056#.UsZBAeThlwk.twitter

gunnar okk ‏@gunnarokk

Helsingi poed said eriloa lahtiolekuks ka riigipühal, 6.01. põhjendades seda Vene turistide teenindamise vajadusega. http://www.kauppalehti.fi/etusivu/venalaisten+takia+kauppojen+ovet+auki+loppiaisena/201401594963

Gerrit Mäesalu ‏@gerritmaesalu

Tujurikkuja järgmise aasta sketš võiks olla meedia mitmepäevasest oigamisest, et kas oli hea või halb nali.

Peeter Helme ‏@PeeterHelme

Möödunud aastat jäävad meenutama - kõik need seitse miljardit inimest, kes elasid siin planeedil möödunud aastal ja elavad tänavugi.

Margo ‏@Margoko

Kim Jong-un tegi detsembris Põhja-Korea vastvalminud suusakuurordis proovisõidu... suusatõstukiga. Putin testis täna olümpiaradasid. Suuskadel!

Paul Goble ‏@PaulGoble1

Window on Eurasia: Belarusians Want to Join EU Rather than Russia, Poll Shows http://windowoneurasia2.blogspot.com/2014/01/window-on-eurasia-belarusians-want-to.html

Retweeted by toomas hendrik ilves