Niidid
13.06.2013 07:24
Demokraatia on illusioon.

troll
13.06.2013 07:45
Täisa põnev. Mõelge - riik on palganud tegelase, kes uurib välja ja dokumenteerib, mis asjaoludel ma käesoleva kommentaari kirjutasin. Hea, et riik minu tagasihoidliku isiku vastu huvi tunneb.

Aivo Vammainen
13.06.2013 08:12
Eraisikuna on mul ükskõik - minu postkast sisaldab enamasti rämpsu ja FBs vaevalt midagi sellist, mida ma ei tahaks avaldada, on. Ammugi siis kriminaalset. Tööalaselt käib aga põhiline infoliiklus läbi e-maili ja lugedes seda, saab selge ettekujutuse kogu meie liiklusest, partneritest, probleemidest ja muust. Seal saab korraliku tööstusluure korda saata.

Rahvusvahelise logistikaettevõtte infoga kursis olemine võib olla kellelegi paras trump. Ja teen ma midagi keelatut või ei – mis õigus on kellelgi minu tegemisi jälgida ilma, et ma oleks milleski kahtlustatav.

FBs on kunagi pandud üles mõned poolrassistlikud, tegelikult süütud naljad. Kas paarikümne aasta pärast, kui maailmakord on vahetunud, puuakse mind nende naljade pärast üles? Või peale seda, kui putinistid on Eestis võimule saanud, saadetakse mind Delfisse kirjutatud kommentaaride eest Siberisse? Või saavad selle saatuse osaliseks hoopis mu lapsed?

Twitter

drApoliit ‏@drApoliit
"Rahvadiplomaatia" - paki võimalikult suur seltskond ja vii see kohta, kus ohvitserid segamatult oma tööd teha saavad.

Olav Osolin ‏@osokas
Messit ähvardab maksupettuste eest 4 aastat vanglat, aga tahaks näha kohtunikku, kes sellise otsuse teeks, st elusana tahaks näha. :)

Priit Luts ‏@priitluts
Kompetentsi juurde: Tarmo Kruusimäest sai RMK nõukogu liige

Hajaveeb ‏@hajaveeb
Varasemalt kurtsin sõpradele muresid. Pärast leidsin, et ei tasu nende tuju sellisel viisil tõsta.

Rahe Thule ‏@rahetuul
Vabariiklikul Väntvõllide festivalil osalevad päris toredad võllid. Visatakse üle võlli nalja ja vändatakse filmi.

Urmas ‏@ojaurm
Ainult 4,7% vastanutest teadsid õiget vastust linnavalitsuse korraldatud küsitlusel: "Kas Teile meeldiks linnapeana Eerik-Niiles Kross?"

Hajaveeb ‏@hajaveeb
Koristamine - jalus vedelevate asjade asetamine vähem häirivamasse kohta.

Hans Lõugas ‏@hanskan
Kui haige see on? pic.twitter.com/5HtfynUidN