küsimus on pigem selles
12.06.2013 14:15
Küsimus on pigem selles, et väga nõrka joovet ei ole võimalik hommikul "tunnetada", küll aga seadmetega välja mõõta. Kui "paranoiliselt" omale alkomeetrit ei osta, ongi eeldused selliseks prohmakaks loodud ja edasi on isikliku õnne küsimus...

Lühidalt on jama selles, et heas usus tegutsedes on võimalik suurtesse pahandustesse sattuda.

eurooplane
12.06.2013 14:27
Euroopas peab olema ühtne määr. Olgu see siis 0,8 või 0,5 promilli. Eestis olev 0,2 promilli on suhteliselt jabur. 0,2 promilli ei sega sõitmist. 0,2 promillist ohtlikum võib hambavalu, abikaasa nääklemine, lihtsalt halb tuju, sääse pirin autos jne. Ise olen üle 50 aastane ja arvan , et minu 0,5 promilli on kordades ohutum kui 22 aastase 0,0 promilli vana bemmiga kimades ja liikluskangelastegusid korda saates.

ei teinud ju teadlikult
12.06.2013 14:25
Artiklis on ju piisavalt hästi põhjendatud: eelmisel õhtul oli pidu, öösel sai korralikult magatud ning ta ei olnud teadlik, et hommikuks võiks veel jääknähud olla. Süüdi saab inimest mõista ikkagi siis, kui inimene joonuna kohe (või paari tunni pärast) rooli istub.

Lihtsalt õppetund ja kasulik mõtlemisaine ka teistele, et eelmise õhtu pidu võib veel ka järgmine päev tunda anda.

Twitter

Urmas ‏@ojaurm
RE on mänginud kõik trumbid KE kätte, aga tänane KN on ikka nagu stalinlik Pravda rõhudes valijate lollima osa teadvusele.

Hajaveeb ‏@hajaveeb
Rööprähklemine vs rööprapsimine - kumb siis õige on?

Argo Ideon ‏@archiei
@hajaveeb Mu meelest hulgiaskeldamine on palju toredam sõna.

Viljar Sepp ‏@tuulelohe
@archiei @hajaveeb parallahmimine, risttõmblemine, rägastamine

Kajar Kase ‏@kajarkase
Kes kurat šampooni-palsamipudelid kujundab? Kui raske on kõige olulisem info - kumb löga pudelis on - kõige suuremalt panna? #plussprillid

Hajaveeb ‏@hajaveeb
Igal rahval on omad neegrid. Mõnikord on nad isegi valged.

Hajaveeb ‏@hajaveeb
Estonia ees ajab maastur jalakäija alla. Juht jookseb ligi: "Teil vedas, ma olen arst!" Kannatanu: "Teil ei vedanud, ma olen jurist..."

God ‏@TheTweetOfGod
Techies: Anyone know how to convert an HTML file to Christianity? I tried baptizing the computer but it only made it worse.