ohohh
18.09.2012 07:23
Aga ESM, kes siin trikimees on ?

lol
18.09.2012 07:28
Projekt "Talendid Eestist minema" algas ju.

Ja peabki kripeldama
18.09.2012 07:33
See raha oleks pidanud minema inimesele/ettevõttele, kes oleks siin kodus midagi paremaks teinud!

Volli
18.09.2012 07:45
Ses suhtes olen Ligiga peaaegu ühte meelt.

Enamus nendest "eurorahadest" on projektipõhised. Kahjuks on aga paljud projektid sellised, mille edasine elushoidmine läheb kallimaks, kui esialgne kasu. Näiteks need igasugu veetrassid, -puhastid, jalgrattateed, golfiväljakud.

Trikimehele antud raha läks võibolla otse kübaratrikiks, aga vähemalt hetkel ei pea maksumaksja sellele trikimehele juurde maksma, nagu näiteks Saaremaal Kuressaare linn oma golfiprojektile või Kaarma vald oma kanalisatsiooniprojekti tagurpidi käimapanekuks.

Jan
18.09.2012 09:05
Parem trikimehele kui Kreekale või ESMile!

Twitter

Urmas ‏@ojaurm
Latvenergol igati lätlaslikud energiapaketid - „Pere klõps“, „Aktiivne klõps“ jne. Agas öelges paljus elekters maksmas hakkabs? #börskurats 

Allar Tankler ‏@tankler
Analüüsisime teiste mitte-erialainimestega Latvenergo uut sümbolit (yin-yang). Mis hea ja mis halb siis brändis ühendati?

Urmas ‏@ojaurm
Andrei Sahharov - vesinikpommi isa. Tema pojaga ähvardades hoidis NL pikki aastaid lääneriike hirmus. Hetkel vesinikpomm võrdne hambaorgiga.

Urmas ‏@ojaurm
Süüria mässajad lubasid elusa või surnud presidendi eest 25 miljonit $. Hämmastavad rahad liiguvad selle riigi demokratiseerimisprotsessis.

Genka ‏@PaksBasilio
Koosolek, Koseolek, Koelooks, Kelsosook, Kolesokk, Kokkelsoo, Okselook.

Kalev Kallemets ‏@kallemets
Huvitav fakt: Soome riigi eelarve puudujääk on järgmisel aastal 7 mrd €. Eesti riigi eelarve 2013 (kulutused kokku) on umbes 6,5 mrd €.

Silver Meikar ‏@meikar
One person's populist is other's hero. #oefforum2012

Jamie Bartlett ‏@JamieJBartlett
Listening to Kasparov @#oefforum2012. 'In chess- rules fixed, results change; in Russ politics it's opposite: rules change, result the same'