Keskerakondlik linnavalitsus ja [linnapea Edgar -toim] Savisaar tõstsid 2009 aasta alguses endal palka ja eskerakonnale linna maksurahade eest tehtava propaganda kulud tõsteti hiiglasliku 100 miljoni krooni peale ning samas otsustas keskerakondlik linnavõim kärpida lasteadade, laste huvialaringide ja puuetega inimeste rahasid.

On uskumatu, et raskel ajal on meie pealinna keskerakondlaste poolt juhitud linnavalitsuse propagandaeelarve suurem kui mõne Eesti väikelinna mitme aasta eelarve.

/-/ Linnavalitsus võib ajada kogu ülemaailmse majanduskriisi valitsuse või rahvusvahelise imperialismi kaela, aga oma palgatõusu ja linna hiiglasliku propagandakulude tõusu on keskerakondlased ise kinnitanud.

Nii on täiesti lubamatu olukord, kus keskerakondlik linnavalitsus ja Savisaar ei loobunud propagandakulude tõstmisest ja oma palgatõusust, nõuab aga lasteaedadelt, puudega imimestelt ja laste huvialaringidelt uut kärbet. Eelmisel aastal juba tuli pealinna lasteaedadel oma eelarvet enam kui kaheksa protsendi võrra koomale tõmmata. Uus kärbe tähendaks seega lastepäevahoiuteenuse kvaliteedi olulist langust.

Kui Tallinn tahab olla ka tegudes lapsesõbralik linn, tuleb lisakärpest loobuda ja leida puuduolev raha linnajuhtide palkade ja propagandakulude alandamisest. /-/ Tallinna lapsevanemate jaoks on väga oluline, et lasteaiad toimiksid ja töötaksid nii nagu varem.