Suitsuandur (hind alates 5.50*) – hea ja kasulik abimees igas kodus. Kingipääste on kuulnud lugusid sellest, kuidas suitsuandur on päästnud elusid, aga on ka lihtsalt niisama hea kaaslane. Andurit võib kontrollida vähemalt kord kuus ja igapäevaselt teeb ta sulle silma.

Suitsuanduri pikendusjuhe (hind alates 7.90*) – kui kõrgustesse ronimine mingil põhjusel ei meeldi, tuleb appi suitsuanduri pikendusjuhe, mille abil on lihtne patareid vahetada.

Vinguandur (hind alates 27 eurot*) – ei ei tegemist ei ole kroonilise vingujaga, vaid äärmiselt vajaliku eksperdiga, mis annab märku, kui koduõhus on surmavat vingugaasi.

Temperatuuriandur (hind alates 33 eurot*) – külmetuse korral keha temperatuuri mõõtma see vidin ei kõlba, aga sobib hästi kööki, garaaži, keldrisse, katlamajja, sinna kuhu tavaline suitsuandur ei sobi, andma märku liginevast tuleohust.

Tulekustutustekk (hind alates 14.95*) – tekki on kingiks alati hea saada, eriti meie heitlikus kliimas. Tulekustutustekk on aga tõeline sõber siis, kui on oht, et kuskil hakkab liiga “kuumaks“ minema.

Tulekustuti (6 kg hind alates 34.90*) – kuigi võib tunduda, et kustutis peituvat pulbrit oleks hea sisetingimustes kunstlumena kasutada, soovitame me seda kasutada siiski ainult ohu korral ja sihipäraselt.

Päästevest (hind alates 27.40*) – on hea ning pehme ja paadis olles mõnus tagumiku soojendajana kasutada, kuid päästevest tuleb siiski selga panna ja just ainult nii võib ta sinu või su lähedaste elu päästa.

Jäänaasklid (hind alates 4 eurot*) – tavapäraselt kingitakse naaskleid sadul- ja kingseppadele, kuid jäänaasklid on hädavajalikud kalameestele, kes koos kajakatega nõrgale jääle kipuvad. 

Korstnapühkija (hind alates 30 eurot*) – tema nööbid pidavat küll õnne tooma, aga õnnelikud on ikka kõik need, kes lasevad oma küttekolded temal ülekontrollida ning saavad tänu temale rahuliku südamega sooja nautida.

Internetikeskkond wwww.kodutuleohutuks.ee (TASUTA, igal pool ja igal ajal) – see on pühade parim pakkumine, võtab sõnatuks!

*hinnad võivad erinevates müügipunktides siintoodust erineda