Tsehhide vabadussammas sai õrnem kui neitsi selka. Ei saand otsa ronidagi, kui juba narmendab. Puuriit ja kartulikott seal kõrval, kogu muu valimisjuraga ajasid südame läilaks. Nüüd on hilja, tuleb vaadata kohalikku Ostankinot, maksta paadi -ja tarbimismaksu. Toita mupo poisse ja laulda: Eesti väärib parimat...

Tallinn on rahast tühi. Õige, ainult vahetage i täht e vastu - Eestimaa pealinn on kogu aeg väärinud praegusest paremat.

Hea poole pealt nii palju, et püüti kinni endise Lastevanemate liidu peasekretär Kaur Hanson. Turvatunne on oluline, nõuan veel pedofiile lagedale. Iga pedofiili skalp mõjub inimeste, nii väikeste kui suurte, turvatundele rahustavalt.

Lõppev aasta kinkis "Püha Tõnu kiusamise" näol tõelise filmielamuse. Kultuurivallast tegi heameelt Henrik Normanni siirdumine jõukohasele tööle.

Eurovisioon... olgu mis ta on, aga meie tüdrukud kuuendad - pole paha. Laulupidu... seekord rohkem kui 100 000 osavõtjaga, no andke midagi ülevamat?

Tartu poeedi Jaan Malini 3. koht Berliinis toimunud Euroopa luuleturniiril European Poetry Slam oli ikka ka väga kõva märk. Veel on tore, et Kiku on tagasi ja juba täitsa jaksab.

Hea, et ravimimogulid ei saanud siia miljonite eest seagripivaktsiini müüa. Aga küttemogulid ja kliimamogulid peedistavad niikuinii, tee või tina.

Ma vaatan väga vähe televiisorit. Aga nähtu põhjal oli aasta ülevamaks teleelamuseks Saagim ja Tafitšuk piimavannis.