Kui kõrgsurvepump oma “otsad” ära vahetab, saab ta omaniku käest jalaga, aga kui inimene toitumisahela otsad ümber sigimisahelaks keerab, siis on kõik õige, sest et inimesel on teadvus ja me võime ise otsustada. Peale selle pole inimlapsel sündides eestikeelset kasutusjuhendit kaasas, nagu sellelsamal pumbal olema peab. Üks selline kunagi ammu kirjutati, seda nimetatakse piibliks, aga see on tehniliselt ja moraalselt vananenud. Ja kui triikraual juhendit kaasas ei ole, ei keela keegi sellega näiteks muna praadida.

Heterod ise on tegelikult ilged perverdid. Ainuke paraad, millest nad midagi peavad, on kaitsejõudude paraad, mis sõja korral muutub suuresti ründejõudude paraadiks, saadab tuhandeid inimesi hukka, rebib miinide abil jalgu ja käsi otsast, jätab emasid poegadeta ja neidusid peigmeesteta. Ja kui paraadi ajal koledasti jalgu trampivad sõjamehed saavad kaplani käest õnnistuse ja homod oma freedom-paraadi ajal ei saa, siis on see ebaõiglane. Kui kaitseväelt kahurid ära võtta ja homodele anda, ja kui need oma paraadi ajal suurtükid tänavale tooksid, muutuks kole tapamasin, näiteks haubits, rahumeelseks fallose sümboliks. Suureks peenise imitatsiooniks, mis võib viljastada või õigemini mitte viljastada kuni 30 km kauguselt. Sümboolselt, kui Türi linn oleks homo, siis võiks ta Paide, viimase nõusolekul — pauhhti — (mitte) viljastada.

Lang rääkis telekas miskist seadusest, mis igasuguse tagakiusamise ära keelab. Homode, juutide ja nii edasi. Normaalne, milleks on vaja kedagi taga kiusata. Selle eest saab Lang muidugi vastu päid ja jalgu, sest ühe, eriliselt “aruka” osa kommenteerijate teada teeb Lang täiesti üksinda kõiki soolisse ja muusse võrdõiguslikkusesse puuduvad seadused.

Lang on üks väheseid elusaid poliitikuid. Kirglik poliitik on haruldus ja Lang-poiss on poliitikas nagu surija külge siirdatud neer. Funkab ja hoiab keha sooja. Minu arust on Ansip valimistulemuste eest Reinule kolm-neli milli sees. Sulas kätte! Ja kui Rein ütles välja, et samatutiliste tsiviilpartnerluse seadust on oodata aastal 2008, ei näita see mitte omasooiharust ega selle toetamist, vaid ühe probleemi regulatsiooni. Ma ei usu, et Lang üleliia homosid armastab, aga ma oleks rohkem pettunud, kui ta neid vihkaks. Ühiskonnas on räigemaid teemasid, mille pääle mõõka haarata.

Heterod on ise ilged peded. Kampuse loo taga olid kommenteerijad ikka täiega andnud. Samas, tapab bemarimolu kaks inimest ära ja saab kommides tükk maad vähem peksa kui suud paotada julgenud lesbitädi. Rull või rikas võsuke testib masinat, lükkab ligi kakssada sisse — ja kommenteerijad lausa kiidavad. Rikas, kiire elu! Tatine pederastist vanamehenäss nillib Rate’i kaudu noort sinki, aga Angeli tualetis kaamera ette jäänud seltskonnategelane on peauudis. Keegi kommenteerijatest teatas Kampuse loo taga tõsimeeli, et samasoolised haisevad. Vaat, missugune taibu!

Naise ja mehe vahelise anaalseksi on heterod omavahel legaalseks kuulutanud. Maaja netifoorumis lugesin eelmisel aastal teemat venna ja õe seksuaalvahekorrast ja imestasin, et mitu kommenteerijat sellisele asjale heakskiidu andis. Heteropeded pole sugugi targemad kui see õnnetu Jõgevamaa mees, kes mõni aeg tagasi laudas lehma õnnelikuks teha üritas. Ja pärast heterodest loomakaitsjate käest vastu päid ja jalgu sai.

Samas oleks võinud see Jõgeva mees paraadil osaleda. Ükskõik kas siis homoparaadil või kaitsejõudude omal. Koos lehmaga. Vissi oleks olnud kammitud ja karikakrapärg peas. Kas just sügav armastus ja väga kaunis, aga… Ma olen patsifist, spermaretk on humaansem kui Erna retk! Mistap ongi targem omasooihalejad omavahele jätta, ja kui on ikka suur soov maailma muuta, oleks targem alustada omaeneste väikeste perverssuste väljajuurimisega.

Kas turvavöö kinnitamata jätmine ei ole perversne? Poolpime pensionär keerab peateele ette ja seal kulgenud noorhärra lööb endal maksa vastu rooli pilbasteks. Pensionär elab oma ettenähtud kümme aastat veel ära, aga teine mees kaevatakse maa sisse ja keegi peab tema rumala riistaga valmistehtud lastest üksipäini täisväärtuslikud inimesed kasvatama. Mina paneks ta kirstu külge kah turvavööga kinni. Et lollus hauast välja ei roniks. Ja pärgasid ei paneks ehtima mitte leinalindid, vaid sama matsu pannud auto turvavööd. Peale kirjutaks hõbedaste tähtedega: prassai, durak! Kurat, ennast sodiks sõitnud kahekümnendates aastates inimene rooli taga näeb kordi rõvedam välja kui suuseks kahe isase väljasurnud brontosauruse vahel.

Vihkamine on üks väga haige asi. Kui heteromolkus hakkab lehes homosid materdama, siis ilmub kohe kusagilt üks homomolkus ja asub heterosid lahmima. Rünnak sunnib kaitsele, parim kaitse on rünnak — ja nii ongi meediaruum tükiks ajaks saasta täis. Aga mina tahaks topless-ilmateadet, lubagu ta või vihma, ma tahan vaadata, kuidas juudi habemikud sünagoogi avamisel naljakalt tantsu vihuvad, mulle meeldib saade “Sõber koer”. Ma tahan vaadata “Osooni” ja seda telemängu, kus Turovski lastele valetab ja nood peavad vale ära tundma. Mulle meeldib info, mis midagi teada annab ja pisuke harib, aga üks lõpmatu homode ja heterode vaheline kemplemine on igav.

Mul on oma heteroseksuaalsusest kah nii kõrini, et pean enesele kolmanda orientatsiooni hankima… Edaspidi paljunen vegetatiivselt. Olen taim! Jumal tegi inimese enda näo järgi, ju te kõik sellepärast nii inetud oletegi!