Microsofti hinnangul on Office XP müügiedu taga eelkõige eelnevatest kontoritarkvarapakettidest suurem orienteeritus ärilahendustele. Funktsioonid nagu läbiv XML-tugi, Sharepoint meeskonnatöö server ja nutikad sildid võimaldavad luua personaliseeritud firmasiseseid või klientidele suunatud rakendusi.


Office XP põhiliseks müügimärksõnaks Balti turgudel seni olnud kohalik keel. "Kuna tegemist on esimese väga laia kasutajaskonnaga tarkvarapaketiga, mis on eestindatud, siis on paratamatult avalik tähelepanu kõigepealt koondunud uudsetele terminitele. See uudsus aga ei kesta enam kaua ja meie siinsed kliendid pööravad tarkvara uuendamisel juba pigem tähelepanu sellele, et muuta ka kontoripakett kirjutusmasina ja kalkulaatori asendajast töökorralduse osaks, mis toetab meeskonnasisese või kliendiinfo vahetust ja laiemalt kogu ärimudelit", ütles Pilkku Aasmaa.


Office XP on Eesti turul müügis kolme versioonina — Office XP Professional on mõeldud ärikasutajale, Office XP Home kodukasutajale ning Office XP Developer tarkvararakenduse arendajale. Lokaliseeritud Office XP Professionalis on eestindatud Word, Outlook ja Excel. Kuni 31. maini on Microsofti Eesti edasimüüjatelt võimalik väikeettevõtetele suunatud kampaania raames omandada 5 Office XP Pro Open-tüüpi litsentsi 3 litsentsi hinnaga.