"Juba vähemalt pool aastat kukub selle fassaadilt alla suuri krohvilahmakaid ja kivitükke ja otse peasissekäigu kohal," kirjutas Delfi lugeja. "Inimesed, kes on nendega pihta saanud, on õnneks ellu jäänud ja kohtule on esitatud mitu hagi."

Ta viitab ka kevadel juhtunule: "Nägin oma silmaga aprillis, kuidas üks lasteaiarühm kasvatajate saatel marssis rõõmsalt seal kõnniteel etendust vaatama. Kuna seisin tol hetkel teisel pool teed ja tegin tuttavat oodates suitsu, siis nägin oma silmaga, kuidas üks kivi- või krohvitükk alla kukkus. Õnneks olid mudilased jõudnud sissekäigu päästva katuse alla."

Hakkasin seda fassaadi uurima ja see oli täiesti kohutava väljanägemisega. Räästa kivid olid lahti ja kui need alla sajavad 10 meetri kõrguselt ja veel eriti täpselt, no siis elulooma allajääjast pole.

Viimati liikusin kesklinnas ringi nädalavahetusel Vabaduse platsil dalai-laamat vaadates ja käisin siis ära ka nukuteatri juures. Ja mis te arvate, mis on selle poole aastaga muutunud?

Delfi lugejad, kirjutage meile, kus on linnas veel need kohad, mis inimeste elu ohustavad.

Ootame teie mõtteid ka meiliaadressil rahvahaal@delfi.ee. Kui registreerid end rahvaajakirjanikuks, võid eriti hea loo või foto eest saada ka tunnustatud ning võita preemia! Kasutada võib ka Rahva hääle vormi.

Jälgi Forte uudiseid ka Twitteris!