Niimoodi taastäituvad ju ka vanade staarikeste tühjenevat rahakotid.


Kahe aasta eest hakati Euroopas taas tootma massiliselt uusi tantsuversioone vanadest tuntud hittidest. Saksa kollektiiv Novaspace oli seal juures üks edukamaid. Nende plaadilt „Supernova“ ilmusid sellised singlid nagu „To France“ ja (see oli siis Oldfield), „Time After Time“ (Ms. Lauper). „Supernova“ album ilmus ka Eestis ja müüs läbi kogu tiraazhi.


Novaspace on tagasi aastal 2004 ja taas coveriga, sedapuhku Midnight Oil’i klassika – „Beds Are Burning“. Märtsi keskel ilmus Eestis müügile ka teine album „Cubes“.


Novaspace võlgneb edu oma solistile, 24aastasele Jessica Börhsile. Juba 11 aastat tagasi tiinekana sai temast Saksamaal tuntud nimi. Esialgu hoopis näitlejana, ta osales mitmetes saksa telekanalite poolt toodetud sarjades ja lühifilmides. Seejärel tuli juba laulukarjäär.

Jessicale koostasid produtsendid oma kava, millega ta mööda riiki ringi tuuritas Tic Tac Toe ja Caught In The Acti soojendajana. Laiem edu tuli aga ikkagi siis, kui Jessica sai kokku produtsent Felix Gauderiga. Pärast ühte pikka stuudios veedetud ööd (hmmm…) oligi Novaspace sündinud ja hitte tuli ühtejutti.