"Rõõm on tõdeda, et meid võetakse avatud kätega vastu ka suurtel meelelahutusüritustel," ütles projekti üks eestvedajaid Anneli Teppo MTÜ-st Future.

Kampaania toimub Sotsiaalministeeriumi, Tervise Arengu Instituudi HIV/AIDSi ennetamise riikliku programmi, MTÜ Future ja Eesti Pereplaneerimise Liidu koostöös. Projekt püüdleb HIV/AIDSi alase teadlikkuse tõstmise poole noorte hulgas, motiveerides neid ennast kaitsma, kasutades kondoome.

11. – 12. juulil on infotelk kohal Pärnu veefestivalil Watergate. 12. juulil jagatakse noortele informatsiooni Tallinnas Sun Dance Music Festivalil ja 13. juulil Haapsalus noortelaagris Noorte MEKA.

Lisaks infomaterjali jagamisele toimuvad erinevad mängud ja võistlused, kus lisaks uutele teadmisetele on võimalik võita ka auhindu (T-särgid, võtmehoidjad jne.). "Noortele suunatud ennetustöö ei tohi olla lihtsalt materjalide laialijagamine, vaid peab pakkuma noortele põnevust ning julgustama noori ligi astuma," ütles Anneli Teppo, lisades, et tal on abiks 20 aktiivset noort, kes on kõik läbinud vajaliku väljaõppe.