2006. aasta 15. märtsi öösel varastati Tallinnas 100 karpi Kaspersky Anti-Virus Personal´iga. Karpidel olid kleebised kirjaga “SUVINE HIND 495 EEK”.

Et vältida võmalikku rahalist kaotust, hoiatame kõiki era ja juriidilisi isikuid Kaspersky Anti-Virus´e originaalkarpide eraisikute käest ostmise eest:

1. Igal karbil on oma unikaalne seerianumber. Kõik seerianumbrid on meile teada.

2. Kõikide varastatud karpide seerianumbrid on blokeeritud ja neis olevaid litsentsivõtmeid kasutada ei saa. Nende võtmetega Kaspersky Anti-Virus Personal EI TÖÖTA!

3. Varastatud karpidest pärit seerianumbritega tehnilise toe poole pöördumisel antakse pöörduja andmed edasiseks menetlemiseks edasi õiguskaitseorganitele.

Kui te pole ostetava viirusetõrjeprogrammi päritolus kindel, siis helistage palun meie numbritele — 6209590 või 6209595 (tööpäevadel 10.00 — 18.00) et kontrollida kas ostetav programm on varastatud karpide hulgast või mitte.

Kindlasti soovitame Kaspersky Lab´i tooteid osta ainult selleks volitatud edasimüüjatelt või tarkvarapoest Softkey http://www.softkey.ee

Kuidas Kaspersky Anti-Virus Personal´i karp välja näeb saate näha veebilehelt: http://www.kaspersky.ee lehe keskel olevalt bännerilt.

Loetud minutite jooksul võib Kaspersky Anti-Virus´e (ka eesti keeles) kõigest 495 krooni eest osta internetist aadressilt