Täna õhtul kella 22.00st kuni reede õhtul kella 17.00ni on parkimine ajutiselt keelatud Lennuki tänaval Liivalaia ja Kuke tänava vahelisel lõigul, Lauteri tänaval Liivalaia ja Islandi tänava vahelisel lõigul, Kauka tänaval Lauteri ja Lembitu tänava vahelisel lõigul ja Vambola tänaval Lauteri ja Lembitu tänava vahelisel lõigul, teatas Põhja prefektuuri pressiesindaja.

Reede õhtul kella 24.00ni on parkimine keelatud Rävala puiesteel Tartu maantee ja Lembitu tänava vahelisel lõigul, Laikmaa tänaval Rävala puiestee ja Gonsiori tänava vahelisel lõigul, Kivisilla tänaval Maakri tänava ja Tartu maantee vahelisel lõigul, Kaubamaja tänaval Rävala ja Estonia puiestee vahelisel lõigul, Tornimäe tänaval, Pääsukese tänaval, Väike-Pääsukese tänaval, Maakri tänaval Lauteri ja Kivisilla tänava vahelisel lõigul ja Nordic hotelli ümber.

Politsei tagab piirkonna elanikele ning ettevõtete töötajatele võimaluse parkida enamikus hoovidest. Paljudel autojuhtidel, kes on harjunud oma autot selles piirkonnas tänava äärde parkima, tuleb aga ajutiselt leida oma sõidukile uus parkimiskoht mõnes kõrvaltänavas.

Politsei palub kõigil sõidukijuhtidel jälgida tähelepanelikult ajutisi liikluskorraldusvahendeid ning arvestada, et parkimist keelava märgi mõjualasse jäetud sõidukid teisaldatakse. Infot teisaldatud autode kohta saab telefoninumbril 612 3000.

Lisainformatsiooni NATO välisministrite kohtumisega seotud liikluspiirangute kohta saab politsei-  ja piirivalveameti veebilehelt www.politsei.ee ning kliendiinfo telefonilt 612 3000.