Ma küsiks lisaks veel seda, et kas see loo autor ise ka vahel midagi kodus teeb või liigutab või on temal arusaam, et kodutööd on kõik '“naistetööd” ja õige mees sellist asja nagu “naistetöö” ei tee?

Enamasti meie riigis naised siiski käivad ka tööl ja suur osa rahvast elab linnakorterites. Korteris pole just kontimurdvaid töid, seega võiksid mõlemad panustada, mitte ainult naine ( ja mis siis et pesu peseb masin jne, mehel on täpselt sama lihtne või raske see pesu kokku korjata ja masinasse panna kui naisel).

See arvamus, et mees teenib rasket raha ja naisel FB roheline kõikse aeg, on ka segadusse ajav — kas naine siis ei teeni raha või peab mees raha teenimiseks vaid seda, kui raha tuleb läbi vere higi ja pisarate? Et kui raha tuleb kergelt (nt kontoritööl olles) siis see raha polegi justkui raha?

Veel üks tähelepanek — naine olemine ei tähenda alati seda, et sa loomuomaselt juba oled koristama ja kokkama loodud. Mõni naine lihtsalt ei armasta absoluutselt ei koristamist ega kokkamist. Ehk siis — kui naine inimesena mehele meeldib ja muidu ka armas on, võiks mees ju ise koristada ja kokata? Eeldan siin muidugi seda, et naine ka tööl käib.

___

Kuule, mees, tänapäeva linnamehed ka enam ei käi metsas puid tegemas, loomi küttimas ega paranda ise autot!

Mida imet meestel õhtuti kodus teha on peale teleka passimise või arvutis istumise? Aga kanged olete eeldama, et olgu soe toit valmis kodus ootamas, pesu ise pestud ja toad tolmuvabad? Mis te ise selle heaks teinud olete? Marss koos naisega süüa tegema, musta pesu kokku
koguma ja tolmuimejaga möllama. Või osta robottolmuimeja, saab paarisaja euriga kätte.

Täiskasvanud inimene (sh. meessoost) peab enda riiete, kõhutäite ja välimuse korrashoidmisega ise hakkama saama! Naine ju saab. Süüa tehakse, pesu pestakse ja pead kammitakse LASTEL, mitte täiskasvanud meestel.

Mehed tänapäeval võiks käia koos naisega õhtuti kinos-teatris ja väljas söömas! Kui lapsi pole, poleks nagu põhjust õhtuti kodus istuda ja toitusid ning hoidiseid vaaritada!

Kui sul paar korda aastas isu süüa marineeritud seent või kõrvitsat, no mees aja jalad kõhu alt välja ning mine osta see purk Selverist! Niigi palju pole raha, et 2 eur hoidisepurk osta?

___

Just, miks ma üldse peaks elama mehega koos kui sellega kaasneb tema ette ja taha teenindamine. Mul on oma töö, ma pole õhtul vähem väsinud, tüdinud ja söögitemine pole minu huviala, üleüldse pole kombeks õhtuti praadi vitsutada. Enda tagant koristamine on elementaarne ning sel juhul piisab üldkoristustöödest kord nädalas. See peaks võrdselt jagatud olema.

Ma ei saa ka aru, miks ma peaks iga päev ühele tervele täiskasvanud inimesele paar korda päevas süüa tegema või ta särke triikima. Kas ta ise ei oska oma sokke pesta või võileiba teha?
Ära süüdista siis mind laiskuses, kui ma ei viitsi Sulle kartulit praadida. Sa oled ise lausa nii laisk, et isegi endale ei viitsi midagi teha.

___

Mina tulen õhtul koju ja saan ise enda toitlustamisega hakkama. Mis selles keerulist natuke sahmerdamist. Miks meestel ilge kamm selle söögiga on ja seavigin, et keegi ei kanna ette või pole juba soojendanud. Ka su naine tööl ei käinud, kui tutvusite? Jäi ta koduseks sinu ettepanekul? Miks sa siis ei selgitanud, millistel tingimustel ta koju sinu ülalpidamisele võib jääda? Kui polnud juttu söögitegemisest ja koristamisest, siis ongi naise vaba tahe, mida ta seal kodus teeb. Keegi ei pea koristama sellepärast, et ta on naine või sellepärast, et ta on kodune. Vähesed tahavad kodused olla sellel eesmärgi, et koristada. Ta tahab koduse olla, et tegeleda endale meeldivate tegevustega. Kui see sulle ei sobi, siis palu tal tööle minna. Aga pea meeles, et töötavalt naiselt pole sul ammugi õigust eeldada, et koristamine ja söögitegemine on rohkem tema rida kui sinu. Sellega saavad kõik töötavad inimesed olenemata soost ka peale tööd suurepäraselt hakkama.