See pööraselt glamuurne muusikaüritus leiab aset 18.novembril Ippodromo di Tor di Valle’is. Lisaks ühele õnnelikule võitjale sõidab kaasa ka Sky Plusi muusikatoimetaja Kristjan Hirmo, kes staažika MTV-gaalal käiana on öelnud: “Mul on mu spetsiaalne MTV EMA kohver pakitud juba aasta algusest…”.


Kuidas osaleda? Vanust peab olema vähemalt 18 aastat, omama peab kehtivat passi. Osalemiseks tuleb saata sms numbrile 1505 märksõnaga MTV, lisada oma ees-ja perekonnaimi ning vanus. Ühe sõnumi hind on 10 krooni. Võitja loosime välja 12. novembril Hirmusmehe saates. Selleks, et auhind võita, peab pärast otse-eetris toimuvat loosimist kindlasti vastama oma telefonile.


Auhind sisaldab piletit MTV EMA 2004 auhinnatseremooniale, SAS’i poolt lennupiletid suunal Tallinn-Rooma-Tallinn (väljalend 17.11., tagasi 19.11.) ja 2 ööd ***hotellis Archimede.

Lisaks peaauhinnale loositakse kõigi sõnumi saatnute vahel välja ka vingeid L’Oreal Studio Line’i kinkekomplekte. Ja veel, otsi poodidest spetsiaalseid L’Oreal Studio Line’i MTV EMA kampaania tooteid!