Kõige konkurentsivõimelisemaks ettevõtteks kuulutati aga tänavu vastavalt Eesti kaubandus-tööstuskoja ja Eesti tööandjate keskliidu edetabelile AS EMT, vahendab BNS.

Fortumo on 2007. aastal asutatud mobiilimaksete platvorm, mis tegutseb hetkel rohkem kui 60 riigis üle maailma. Firma kontorid asuvad Eestis ja Silicon Valleys USA-s. Fortumoga saab igaüks luua tulusaid mobiilseid makseteenuseid koheselt ja ilma käivituse või igakuiste kuludeta.

Lisaks kahele peaauhinnale kuulutati EAS-i teatel kolmapäeva õhtul Estonia kontserdisaalis peetud pidulikul galal välja võitjad kuues kategoorias ning selgitati kõige konkurentsivõimelisemad ettevõtted 13 kategoorias.

Konkursi žürii esimehe, majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Partsi sõnul võttis tänavusest konkursist osa rõõmustavalt palju tugevaid ettevõtteid. „Lõviosa täna siin saalis olijatest on inimesed, kes on valinud elukestva töö, sest ettevõtja töö ei lõpe teatavasti kunagi,“ kõnetas Parts galal viibinud ettevõtjaid.

Aasta innovaatoriks kuulutati tarkvaratootja ZeroTurnaround OÜ, kelle toodet Jrebeli on müüdud enam kui 65 erinevasse riiki, kus neid kasutavad teiste seas sellised tuntud ettevõtted nagu Apple, IBM, Cisco, Twitter, LinkedIn.