Rõõmu varjutab aga kohe algul üllatuslik tubadejagamine. Tüdrukud on kahekaupa toas ning kokku on pandud rivaalid Maria ja Laura. Peaaegu sama ootamatu ja intrigeeriv on Jaanika ja Angelika kooslus. Vaid Kadri ja Anne-Mari saavad teineteise näol toenaabriks sõbranna. Siiski on meie missid diplomaadid — nii Laura, Maria kui Jaanika leiavad, et ehkki nad ise selliseid toanaabreid poleks valinud, on see tänuväärne võimalus üksteist sügavamalt tundma õppida.

Uus hommik toob kirja Cathylt. Selles antakse teada, et neidusid ootab ees töine päev. Esiteks tuleb selgeks õppida hiinakeelne enesetutvustus. Seda on saabunud õpetama eht-hiina õpetaja. Keeletunnile järgneb käik Kalvi mõisa kööki, kus kokad Margo ja Priit neiud kibekiiresti saia ja salatit valmistama panevad. Tore on vaadata, et kokakunst paneb meie missidel silmad särama ja toob puna palgele!

Vähem rõõmu ei valmista ka kohtumine Ivar Mustaga, kes misside jaoks täiesti uue laulu on kirjutanud. “Eesti Girl, Lady Ice…” kõlab neidude huulilt ilma pikema proovitagi päris ladusalt. Et pilti põnevamaks teha, tuleb tüdrukutele salmiosades appi tõmmu laulumees James Werts ansamblist Lament. Et temagi oma “eesti girl´i” leidnud ja armatuse tõttu siiakanti pidama jäänud, on ta just õige mees laulusalmis meie tüdrukute ilu ülistama.

Kõik õpitu-tehtu oleks justkui ettevalmistus kellegi võõrustamiseks, kas pole? Õhtu hakul õuemurule kogunedes ei ole piigadel aga veel aimu, milleks ja kellele see kõik sai tehtud. Kui aga uksed avanevad ja nende juurde astuvad vanemad, õed-vennad ja kallimad, saab kõik hetkega selgeks ja pisaraid ei suuda keegi tagasi hoida. Kui muidu ei saanudki võistlus- ja mängumöllus aru, kui suur igatsus kodu ja pere järele tegelikult on, siis nüüd annab see end tagantjärele tunda mitmekordselt.

Samal ajal, kui missid koos peredega piknikku peavad ja neile õpitud hiina keelt ja laulu esitavad, imbub rahva sekka ka zhürii. Järjekordne väljahääletatu lahkub täna ema-isa või kallima kaisus. Suur on teiste tüdrukute šokk, kui otsustajad saadavad koju Anne-Mari, neidude “vanema”. “Tundsin täna ette, et mina lähen,” kinnitab aga Anne-Mari ise enne, kui koos perega kodulinna Pärnu poole teele asub.

Zhürii kommentaar: Anne-Mari on väga kaunis ja fotogeeniline. Kuid viimasel ajal hakkas meile tunduma, et talle ei meeldi enam siin olla. Ta muutus ülikriitiliseks, koguni pisut süüdistavaks. Rahvusvahelisel missikonkursil, kus kandidaate on sadakond, ei tule selline meelsus kasuks. Siiski on meil kõigil väga hea meel, et Anne-Mari oma intelligentse olekuga meie missiseltskonda ilmestas.

Järgmises saates: Missikandidaate on alles ainult viis ja Miss Worldi võistlus terendab üha selgemalt silme ees. Seitsmendas saates õpivad tüdrukud, kuidas silma torgata ka siis, kui ümber on sadu teisi kaunitare. Võib-olla just seetõttu on tänane kojumineja eriti suur üllatus.

require_once "$admin_dir/projects/video/index.inc"; video(2,'http://www.tv.ee/static/manager/pildid/console/tv.ee/playasx.asp?videoid=48D5E74D-525F-40CD-98D3-09C785A95C37{}');?>