21-aastane Britney ei olnud ainus ilus beib, kes oli palutud 31.jaanuaril Dublin’s Irish Whiskey Pubi Los Angelese Sunset Boulevardil, 200 külastaja hulgas olid ka Christina Aguilera, “Võluväe” staar Alyssa Milano ja “Kuuma piruka” Tara Reid.

Christina, Alyssa, Tara ja nende ihukaitsjad moodustasid Justini umber nii tiheda ringi, et Britney ei pääsenud talle lähedalegi, väidavad pealtnägijad, ning see nutuväravad valla päästiski.

“Britneyl oli nii hea meel, et ta oli kutsutud Justini peole,” kirjutas Star Magazine, “ta lootis, et mees annab sellega signaali, et tahab temaga taas kokku saada. Aga ta oli täiesti masenduses, kui avastas, et ei pääse Justinile lähedalegi.”

Sellal kui külalised Cameron Diaz, tema kauaaegne kavaler Jared Leto, Kelly Osbourne ja Robbie Williams end tillukesele tantsupõrandale kiilusid, lösutas Justin oma kaaskonnaga nahksohval tammepaneelidega ääristatud peosaalis, Britney istus sohval teisel pool tuba.

Britney oli lootnud, et veedab selle õhtu Justiniga, aga tundis end täiesti kõrvalejäetuna ning lahkus tunni aja pärast pisarais.

Sõprade sõnul ei tasu Britneyl lootust kaotada, kuna Justin oli õhtu otsa väga närviline ning mis kõige olulisem, läks peolt üksi koju.