"WW Passaažis Aia tänaval vahetuvad ärid väga kiiresti."

"Sikupilli Prisma kõrval, kus asub praegu kauplus Gemoss, on edutult proovinud kätt erinevad tehnikapoed."

"Tartu maantee alguses, torniga majas, kus oli nõukaajal lastekaupade pood Tipa-Tapa, ei taha ärid käima minna."

"Estonia puiestee 1/3. Olen seal ka ise mingi aja töötanud. No lihtsalt inimesed ei astu sisse ja kõik."

"Pärast seda, kui Estonia puiestee 5 ruumidest kadus Saku Sopsu nimeline pubi, ei ole keegi sinna pikaks pidama jäänud."

"Tondi tänava ja Tammsaare tee pikenduse ristmikul on üks maja, kus on olnud mitu erinevat söögikohta, aga ükski pole püsima jäänud. Kunagi sai seal söömas käidud, nime isegi ei mäleta, aga toit oli erakordselt kehv."

"Mustika keskuse tagumine ots, mis põhjalikult põles, on parajalt äraneetud – ärid tulevad ja lähevad, aga klientuuri üleliia palju ei paista."

"Rotermanni kaubanduskeskuses vahetub mõni üürnik kord kvartalis."

"Gonsiori 10 on näinud päris kirjut ajalugu."

"Regati majas Pirital ei lähe äri hästi."

"Veerenni tänaval vahetuvad pidevalt endise Veerenni sauna asemele ehitatud kortermaja esimesel korrusel asuvad poed. Oli motikapood, oli kangapood, oli lastepood, oli elektroonikapood ja vist arvutipood ka. Midagi oli veel. Nüüd on puhastusvahendite pood. Samas on koht hea: jalakäijale mugav, maja ees bussipeatus, üle tee tohutult suur parkla."

"Kõik poed Liivalaia tänaval Olümpia hotellist Swedpanga peahooneni."

"Pärnu maantee äärsed kauplused Vabaduse platsist Hariduse tänavani – hetkel on seal kolm tühjade akendega äri ning ülejäänud poed vahetuvad iga paari kuu tagant. Juuksurisalongis pole kunagi hingelistki."

"Stockmanni kaubamaja juures on punane hoone, kus kunagi tegutses kauplus ja hiljem pank. Viimastel aastatel on pidevalt vahetunud seal tegutsev ööklubi. Kõigil on seal viltu vedanud, kuigi mujal asudes on samad klubid väga populaarsed olnud."

"Kadaka Selveri juures asub putka, kus on hetkel tegutsenud aastakese söögikoht nimega Uulits. Varasemalt on seal söögikohad väga tihti vahetunud."

"Lasnamäe uue Selveri kõrval asub Läänemere keskus – pikk hoone klaaskambritega, mis on peaaegu kõik tühjad. Need vähesed poed, mis on seal tegutsenud, on kiiresti ära kolinud."

"Kunagi suur ja elav Meka keskus on nüüdseks peaaegu nagu surnuaed – avatud on üksikud poed, müüjateks enamasti vene keelt kõnelevad vanadaamid, väga paljud boksid on tühjad ja keskuse välimus räsitud. Kehvasti läheb ka keskuse ümbruses asuvatel söögikohtadel."

"Vana-Rannamõisa tee 1, Statoili automaattankla juures, linnast välja suunduva tee alguses ja lisaks teeristil – tundub hea koht, aga toitlustusasutused vahetuvad seal peaaegu igal aastal."

"Endises Minski poes Pelgulinnas ei taha kellegi äri käima minna."

Hea lugeja, millised paigad on nimekirjast puudu? Mida nende ruumidega ette võtta, et äri õitsele puhkeks? Missugused asutused võiksid neis kohtades edu saavutada ja millistel tingimustel? Avalda arvamust kommentaariumis!