“Selline tühi tunne on. Ma pean seda matši veel saama videosalvestusest näha. Selge see, et alati saab öelda, et oleks võinud ka varem või kuidagi paremini seda teist vastast võita. Kõik sujus alates esimesest matšist hästi. Ei oska endale nagu selle kohapealt midagi ette heita, et oleks maganud või midagi sellist,” rääkis Padar intervjuus Vikerraadiole.

“Uskusin endasse teise matši algusest saadik. Olen teda kaks korda võitnud. Minu kogemus selle brasiillasega ütleb seda, et ma olen suutnud teda alati kuidagi dikteerida. Senised omavahelised kohtumised on näidanud, et ma olen alati matši teises osas suutnud teha mingi heite,” märkis ta.

Padar tunnistas, et jäi teises kohtumises pisut eduseisu hoidma. Padar sai selle tõttu hoiatuse ning andis eduseisu käest, mis viiski kohtumise lisaajale.

“Mind teevad natuke murelikuks nüüd juba tüüpiliseks muutunud jalavigastused. Oleks, et ma tõesti ei tahtnud maadelda. Selge see, et juhe mingil hetkel ikka jooksus kokku seal teises matšis. Tulemuse poolest on see muidugi alla igasuguste arvestuste. Muus osas on analüüs veel sees. Ma ei saa nagu püssi põõsasse visata.”

Padari treener Aavo Põhjala sõnul võis Padari viga saanud jalg saada otsustavaks teguriks kaotuses. “No esimene matš oli super. Nii nagu kokku sai lepitud, nii Martin tegi. Teises hakkas ta natuke hoidma. Matši keskel ta rebestas oma reie tagalihast. Peale selle oli suhteliselt raske edasi maadelda,” rääkis Põhjala.