Moslemimaailmas on mees teadagi pere jumal. Toitja, kaitsja, prokurör ja kohtunik ühes isikus. Ilmeksimatu jumalapoeg, kellele kõik lubatud. Naine on vaid KKK ehk Kinder, Küche und Kirche. Aga ida naised taluvad seda traditsiooni hääl meelel ja vabatahtlikult (pole vaja ise pead vaevata) ning eriti ei kaebagi… Saavad kodus aeg-ajalt ka peksa, kuid ikka on rahul.

Kuidas on lood Eestis? Kas on oht, et – teiste eeskujul – tahab ka eesti mees avalikku hukkamist toime panna? Korvamaks oma au ja väärikuse solvamist.

Mõned vähemad juhtumised on ka olnud, kuid massimõrva seni õnneks mitte.
Kodutülide tekkepõhjusi on ka uuritud ja selgunud on, et umbes iga kümnes „kodusõda“ Maarjamaal saab alguse armukadedusest. Ennekõike mehepoolsest kahtlustamisest, sest ka eesti mees tahab olla suuromanik. Käskija ja keelaja, ainuotsustaja veel pealekauba. Kui muud ei ole, on vähemalt naine minu.

Nii arvavadki paljud kohalikud machod, et naine on vaid tarvitamiseks. Teda kasutatakse vastavalt vajadusele ja mehel on alati õigus „seda“ mujal ning teistegagi teha. Samas kontrollivad mehed naiste käekotte ja telefone, kirjavahetust ja arvuteid. Kiivalt vaadatakse naise meessoost töökaaslaste peale, sõbrannadest saavad armukesed jne.

Aga ka naised ise valavad õli tulle ja tõmbavad seejärel tule enda peale. Stiilis "lao pakk koidulaid öökapile ja siis saab!" Sealt algab aga lumepalliefekt, sõnast sünnib sõna ja kui kööginuga lähedal, voolab verigi. Hea seegi, kui kisma koduseinte vahele jääb. Mitte nagu Espoos…

Mehed – jätke naised rahule. Tehke parem sporti, parandage autosid ja lugege vähemalt üks raamat kuus läbi. Olge mõistlikud ja elage ise, lastes teistelgi elada.

Neiud – mõelge ja kaaluge, kellega magate ja kellega tahate hakata lapsi tegema. Üheksa korda mõõda, et kas rahakott kaalub ikka võimaliku tulevikupainaja üles.

Naised – ärge saagige pere ühist oksa. Ja kui mees on spermadoonor, siis kas lahkuge rahuga või leppige sellega, et teisedki saavad õnnelikuks…

Elu on meil kõigil üks, vabatahtlik põrgu ei paranda midagi ega kedagi.
Sünd on ime, elu aga kordumatu ja püha.

Hauakaevaja töötuks ei jää, aga relvakapp jäägu lukku…