Minu kursusekaaslane Mai Loog elab juba 12 aastat Tais Bangkokis ja on oma kinnitust mööda väga õnnelik. Sellest õnnest Mai raamat räägibki.

Peab tunnistama, et Eesti kirjanduses on haruldased raamatud, milles pika ilu peale pill ei tulegi. Egotsentriline erootika ja alkoholiküllane lõbujanu ei jää mitte üksnes karistamata, vaid saab pärjatud veel suurema lõbuga — olgu või tasuta nädalalõpupakettide kujul mõnes luksuskuurordis sooja vee ääres.

Seda teab eesti filoloog ja filosoofiadoktor Mai isegi ja tema raamatu õpetusiva võikski olla juhatus õnnelikule nautlevale eluviisile. 46selt valiti Mai esimest korda Õhtu Kuumimaks Tüdrukuks ja selleks on ta jäänud.

Raamat kirjeldabki valdavalt neid möllamisi, mida Mai ja tema sõbranna Eve, enamasti jänkukõrvad peas ja bikiinid seljas, Bangkoki basseinide ääres korda saadavad. Paistab, et ühiskondlik janu nende kaksiktornideks kutsutavate eesti ilutaride järele on meeletu, aga ei leia vist siiski kustutust.

Mai võitleb jänkukõrvadega naise õiguse eest esineda seksuaalobjektina, väites, et seksuaalsubjekt on ta niikuinii, tema on ju see, kes juhatab mängu. Niisiis midagi värsket Eesti kirjanduses.

Aga et kirjasõna ei ole just meelelõbude vahendamiseks vahetuim meedium, on ta viimastel aastatel teinud erootilisi muusikavideosid, mis Youtube’ist Mangomai (mango on Tais erootikasümbol) nime alt leitavad, mõned küll alla 18 keelatud.