Mikseri nupuga toimuv võib mõjuda kõhedalt, aga sellest veel ootamatum on klipi näitlejavalik. Inimene, kes kaitseministril ja SDE esimehel pea maha võtab, on SDE peasekretäri abikaasa Ülle Lichtfeldt. Jättes kõrvale asjaolu, et Mikseri pea on pant valimislubaduste ehk miinimumpalga ja lapsetoetuse tõstmise eest, tekkib küsimus, miks peab just Lichtfeldt teesklema, et tal pole sotside plaanidest õrna aimugi? Või et tal on beebikaksikud? Kas SDE ei leidnud tõesti ühtegi „Lihtsat Inimest", kes nendega koostööd teeks? 

Lichtfeldt on avaliku elu tegelasena nii tuntud, et klippi vaatava inimese reaktsioon ei saa olla „Oh, Ülle on just selline tavaline inimene, nagu mina". Kui reklaamibüroo juhindus Lichtfeldti rollist seriaalis "Õnne kolmteist", siis tekkib seebifännil mulje, et Are Prillop on varastanud ära kellegi teise beebid, kärutab nendega mööda kaubanduskeskust ringi ja võtab ajaviiteks tipp-poliitikul pea maha.

Tõsi, reklaami lõpus asetab naine Mikseri pea õigesse kohta tagasi ja lausub: "Küll on hea, et saame lõpuks endale peaga peaministri!" Tegemist on täieliku kannapöördega. Naine, kes on alles hetk tagasi end lihtsaks inimeseks nimetanud ja ilmsüütute silmadega Mikserilt küsinud, kas tema plaanid ikka on võimalikud, annab hetk hiljem elukutselise politoloogi üldistusvõimega senistele peaministritele täiesti hävitava hinnangu.

Kui vaadelda klippi sotside senise kampaania kontekstis, võib selle tegijaid siiski kiita, sest nad kasutavad nüüd inimesi, kes saavad oma tegelike vaadete kohta sõna sekka öelda. Mitte nagu vaene Tammsaare, kellel hauatagusest maailmast kuidagi protestida ei õnnestunud. Väikeste sammudega inimlikuma kampaania poole!