Tänu artistitöö spetsiifikale on Maarja palju reisinud, viibinud erinevates maades, kus on omakorda väga erinevad kultuurid ja arusaamised ilust. Näiteks Jaapanis määriti ta nägu kokku mingi kreemiga, põsed värviti roosaks ja huuled punaselt läikivaks, silmad jäid hoopis värvimata… Stilist ja fotograaf olevat rõõmust käsi kokku löönud, kui pilti nägid. Kreekas jälle puuderdati nägu kriitvalge puudriga, värviti ripsmed ning juustesse lasti pool pudelit lakki…

Millised on sinu lemmik-ilurituaalid?

Enim meeldib massaaž — nii näole, peale kui kehale. Loomulikult on eriti mõnus, kui massaaži teeb keegi teine — seega proovin võimalikult tihti aega leida, et vastavaid teenuseid nautida.

Olen alati su veatut nahka imetlenud. Mis on sinu saladus?

Saladust kahjuks polegi. Olen oma naha eest hoolitsemisel küllalt laisk ja vahel ei viitsi ööseks meikigi maha võtta — kuuldavasti on see üks hullemaid patte naha suhtes. Erinevaid kreeme on kappi seisma jäänud liiga palju. Jõuan enne ühest tüdineda, kui juba räägitakse uuest ja hoopis paremast. Nii et väga agar kreemitaja ma ka pole. Ise pean oluliseks head ja pikka und. Nahk hakkab kehvemaks minema ikka siis, kui on pingelisemad ajad ja mõtteid on peas nii palju, et uni ei taha kuidagi tulla. Sellisel perioodil joon palju piima ja meega teed ning püüan taastada hingelist tasakaalu. Kui meel on rõõmus, paistab ka nahk siledam.

Mõni kosmeetikum, mille suhtes on eriline nõrkus?

Neid asju on mul aja jooksul üsna palju kogunenud, mida ostan ikka ja jälle uue, kui vana otsa saab. Näiteks MAC-i puuderkreemid on asendamatud, Kanebo UV-gel ja Lancome’i ripsmetušid. Viimati avastasin Carita Micro Peeling kreemi — nahk on pärast selle kasutamist ikka väga sile.

Millised toitumisharjumused sul on?

Toitun nii, kuidas isu on. Hommikusööki pean päeva tähtsaks osaks. Vastavalt võimalustele üritan jälgida, et enne magamaminekut liiga palju ei sööks. Selle olen omal nahal ära proovinud, et kui üritada millestki maitsvast loobuda, tekib selle järele vähemalt poole suurem isu. Kuid näiteks taimetoitlast või veega veini lahjendajat ei saa minust kunagi.

Šoppamisest. Millisest poest sa kindlasti mööda ei lähe?

Tallinnas eriti palju poodides šoppamas ei käi. Hing ihaldab midagi erilisemat, mida kellelgi teisel siin tõenäoliselt ei ole. Ameerikas on lemmikpoed Guess ja Abercrombie & Fitch. Lähimad kohad uute riiete soetamiseks on Helsingi ja Stockholm — sealsed lemmikud on Sand, Day Birger et Mikkelsen, Filippa K, Karen Millen.

Lemmikvärvid?

Eelistan musta, beeži ja pruuni. Värvieelistus sõltub aastaajast ja tujust.