Mahvalda, mahvalda.blogspot.com:
“Laine Jänesel veab teenimatult: riigikontroll tegi tema töö maatasa, aga see ei koti mitte keda kuraditki, sest kõik on Edgargate’ga ametis.”

Daniel Vaarik, memokraat.ee:
“Oluline on mõista, et Savisaare lahkumine mõjukast poliitikast on praegu lähemal kui varem, kasvõi juba sellepärast, et aeg voolab ühtepidi. /-/ Kui see juhtub, siis jääb temast maha meeletu jalajälg ning sellega hakkamasaamine saab olema üks suur proovikivi.”

anvarsamost, Twitter:
“"Kolmandik sulas” tundub olevat uus lööklause.”

PaksBasilio, Twitter:
“Eelmine nädal oli rohkem lund. Nüüd läks soojemaks ja kolmandik sulas.”

osokas, Twitter:
“Kas asjast n-ö mitteteadvate kesikute jaoks oleks olnud piisav, kui Edgar pannuks 20 milli lauale ja selgitanud, et müüs Hundisilmal õunu?”

unclelarko, Twitter:
“Parteidel on alati raamatupidamiseväliseid kassasid olnud. Nendest tehakse väljamakseid, mida raaamatupidamises kajastada ei saa.”

meikar, Twitter:
“Evelyn Sepp, Sinu jäägitu ja kompromissitu lojaalsus Savisaarele teeb Sulle au!”

EvelynSepp, Twitter:
“Mul tõesti pole põhjust kiirustades järjekorda võtta, et oma kühvlitäis järgi heita ja pirukale tormata. 14 aastat õpetab…”

petskratt, Twitter:
“Lõpetame tundmatuks jääva (välis)poliittegelase sõnadega — kui riigisaladust tuleb kaitsta kaotsimineku eest, siis palun avaldage see lehes.”

Teet Kalmus, Facebook:
“Lužkovile toetust avaldades läks Savisaar otseselt Venemaa presidendi vastu. /-/ Meediast võib lugeda, et KAPO peamiseks asitõendiks on Venemaal toimunud kohtumiste lindistused. /-/ Nii et ma ei imestaks, kui antud loos tegid mõlema riigi eriteenustused koostööd ühise eesmärgi nimel.”