"Eelmisel suvel Lasnamäel lasin ühe ristmiku peal oma kökatsil kogemata siduri liiga järsku lahti ja mootor seiskus. Käivitasin kohe ja tahtsin sõitma kakata, kuid taga hakkas mingi noor nolk kaubikus hüsteeriliselt signaalitama. Tõmbasin käsipiduri peale, panin avariituled vilkuma ja läksin küsima: vtšom deela, štoo slutšiilas? Nolk tõmbas kiiresti klaasid kinni ja vahtis mind kaame näoga sõnatult.

Läksin tagasi autosse ja hakkasin järgmise rohelisega sõitma. Nolk tõmbas minust ristmiku peal mööda nii et kummid vilisesid ja kadus nagu pisuhänd kaugusesse vist oma sajaga. Minu tuttav, kes kõrval istus, naeris ja ütles, et oleksin võinud kätt mitte taskus hoida, kui küsima läksin, noormees rikkus vist oma ihupesu minu pärast ära," kahtlustab üks lugeja.

"Mul endal polnud veel sellist kogemust, aga juhtusin üht sellist raevu pealt nägema. Jalutasin Tartus Lõunakeskuse taga, järsku kuulsin signaalitamist ja vaatasin taha. Tee peale keeras üks kaubik ja tema taga linnamaastur, mille juht andis hirmsasti signaali. Ju siis kaubik oli tema meelest liiga aeglane.

Nii pea kui nägi, et vastassuund on vaba, kihutas maastur kaubikust mööda, reastus tagasi ümber ja pani piduri blokki. Ja siis sõitsid terve teelõigu nii, et maastur kilpkonnasammudega maksimaalselt 30 km/h ees ja kaubik taga. Siis vist maasturi juht arvas, et õpetunnist piisab, vajutas gaasi põhja ja kihutas minema. Samas just algas 30-ala..." meenutab teine.

"Meil oli aastaid tagasi selline juhus: tahtsime ümber reastuda, juht vilgutas ja vilgutas ja vilgutas ja lõpuks sai siis reastuda. Seepeale sattus raevu G-klassi mersu juht, kelle ette ta reastus. Sõitsime bensiinijaama. Tema jälitas meid sinna. Tuli siis sellest G-klassist välja jäme kiilaspäine jõmm, koputas aknale ja ütles: "Teate, inimestega võib igasuguseid asju juhtuda - näiteks kaovad või midagi..."," jutustab kolmas.

Hea lugeja, kui oled isegi sarnastesse olukordadesse sattunud, kirjuta sellest aadressil rahvahaal@delfi.ee !