"Selles samas kohas on mul endal juba kaks korda pärast selle avamist olnud sarnane olukord, et sõidan 70-ga paremas reas, ja siis keegi proovib vasakult suruda ennast vahele. Alati on selline tunne, et kui nüüd järsult pidurdan, sajab mulle tagant teine auto sisse, ja kui ma seda ei tee, siis see vasakult tulev juht rammib mind lihtsalt teelt välja."

"Targem annab järele mentaliteet ongi tekitanud olukorra, kus üks leiab, et on nii kõva mees ja temale ummikud ei kehti. Olen jalakäija, kuid ka mulle on silma jäänud osade juhtide nahaalsus. Miks üks peab ilusti seisma ummikus ja teine leiab, et tema võib rahulikult vahele trügida?"

"Sujuvuse ja stabiilsuse nimel antagu aga nahaalile eesõigus, et tema teiste liiklejate lambaks pidamise veendumus veelgi rohkem kinnitust saaks? Ja seda räägib meile politseinik, kes võiks selle kaubikujuhi hoopis veslusele kutsuda ja talle vähemalt suulise hoiatuse teha. Mida rohkem targem järele annab, seda ülbemaks sihukesed kaubikujuhid lähevad!"

"Mina ei lase ühtegi ülbarit vahele. Ja need on liikluses täiesti äratuntavad – heegeldavad ridade vahel ja siis üritavad enne foore järjekordadesse sisse pugeda. Pealegi suht ülbelt. Kedagi neist ei lase. Mul kama, palju ta rooli taga lõugab või närvitseb – kui vaja, saab keskmist näppu. Eksinud ja pelgliku linna mittetundva võõra või hajameelse udupea tunneb ka ära. Need on sellised õnnetukesed, et kurat, vales reas ja tahan sinna ja mis nüüd saab – pole vahelelaskmisega mingit probleemi."

"Saades aru sellest spetsialisti kommentaarist, tuleb edaspidi kõikidel normaalsetel liiklejatel lihtsalt teepeenral liikuda, sest targem annab järele ja lollile jääb alati õigus."

"Kui sa hakkad viisakalt sellistele järele andma, siis hakkavadki ülbed autoujuhid seda ära kasutama ning igale poole ülbelt ja ohtlikult vahele pressima. Juba praegu tehakse seda kõvasti, aga siis tehtaks veel rohkem."

"Kui minul sõidurada lõpeb või takistus tekib, ja ma õigeaegselt ümber ei reastu, siis ma jään seisma ja ootan võimalust, või kedagi, kes vahele laseb, mitte ei pressi külge. See, et mul sõidurada lõpeb, on ju siiski minu, aga mitte teiste autojuhtide probleem."