Delfi küsis eile ka oma lugejate käest, mida nad uuest väljakust, selle nimest ja tähendusest arvavad. Eeskätt huvitas meid, millega hakkab lugejate arvates seostuma väljak ja selle plaanitav nimi - 20. Augusti väljak. Toome teieni kommentaariumis "parimateks" märgitud lugejate arvamused - oli palju neid, kes seostavad väljakut sarkastiliselt Savisaare isikukultusega, kuid nii mõnigi oli seisukohal, et ajalugu on vaja mäletada ja see, kes väljaku nime idee välja käis, ei ole praegu oluline.

 - Seda väljakut on hädasti vaja. Praegu pole kohta, kuhu saaks Edgari ratsamonumenti paigaldada.

- Savisaar tahab lihtsalt odavat populaarsust, et aga iga hinna eest võimul püsida.

- Kas miljardit ei ole võimalik kasutada vajalikumasse kohta? Iseseisvuse saavutamise kuupäevasid on muidugi oluline jäädvustada, mina pooldan siiski, et Harju mägi, nagu ta on olnud kogu Eesti vabariigi ajal, jääkski Harju mäeks.

- Minu poolest las tulla. Kui nad sinna ilusa purskkaevu teevad, siis saab palaval suvepäeval värskust nautida. Mis see, seal samas mäe all asuv, klaasehitis targem on? Siiamaani vist ei tööta.

- Kas või mulle ja sadadele teistele, kes neil päevil seisid Raadiomaja kaitsel ja tuhandetele ülejäänud Tallinnas.

- Asi pole selles, kas on platsike või pole platsikest, asi on ikka selles, et platsikesele antakse nimi. Savisaar aga arvab, et keegi enam ei mäletagi, mis 20 aastat tagasi ja varemgi toimus ja mis eelnes 20. augustile. Savisaarlased on juba teinud väga jõulist selgitustööd ja nii hakkabki plats kandma nime, mida vägisi püütakse Savisaare isiklike teenete ülistamiseks nimetada 20.augusti väljakuks. Ja pole sugugi vähe seliseidki kes tõsimeeli Edgar Savisaart vabadusvõitlejaks ning eest rahva päästjaks peavad. Ei ole mõtet pugeda mingi märgilise kuupäeva taha, kui platsikest jääb ikkagi põrnitsema Edgari kohvik. Ja platsikene saab ka rahva seas nimeks Edgari plats, nagu sai V.I.Lenini nimeline Kultuuri- ja Spordipalee nimeks Linnahall. Ei ole Savisaar loll sugugi, kuid viimasel ajal hakkab tema eneseimetlus kuidagi kahtlast värvingut omandama.