“Tegelt ju pole vahet, kellelt pidupäev üle võetakse — kas USAst halloween või nõukaajast naistepäev. Peaasi, et pidu oleks!” kirjutas öö ja lisas, et küpsetas oma naisele korraliku lõhe, mille juurde pakkus pudeli head valget veini ning kinkis naisele ka orhidee.

njaa kinkis naisele aga uue auto ja kimbu lilli. “Näis, et kingitus väga meeldis.”

“Las olla naistel üks ilus päev, päev kus tänada naisi, et nad olemas on,” kirjutas virisejad. “Ise kinkisin ikka lilli ja ühe väikese ehte (ei teinud seda kohustusest, vaid täiesti vabast tahtest oma naisukest rõõmustada!)”

elmari kingitus erines traditsioonilisest: “Ma kinkisin Hesburgeri eine ja 5 tulpi!”

Kahjuks ei saanud aga iga mees naisele kingitust teha, kuigi oleks väga tahtnud.

“Oleks tahtnud kinkida midagi. Aeg-ajalt oleks ikka tore millegagi üllatada naist. Väike lilleõis või teatripilet või nädalalõpu väljasõit kuskile. Aga ei… Ei mängi välja,” kirjutas On nagu on, mis teha. “Mitte midagi ei kinkinud sel naistepäeval. Ei ole lihtsalt mitte üht krooni raha. Pole tööd. Naine käib üksi tööl ja toidab kogu me peret. Totter oleks siis ju naise raha eest midagi ostma hakata. Masendav olukord.”

Neile, kes naistepäeva oluliseks ei pea ja sel päeval üldse oma naisperet meeles ei pidanud, kirjutas Mihkel kommentaariks järgmist: “Vastik on lugeda selliste isikute kommentaare, kes poevad nõukogude aja halvustamise taha, et ei peaks naisi meeles pidama täna. Kõik naised ei ole emad, et emadepäevani oodata. Ise kinkisin oma naisele kuldsõrmuse teemanditega. Lilli ei kinkinud, kuna värsked lilled on kodus alles paar päeva olnud.”

Vastanute seas oli ka naisi, kellest mõned olid vägagi pettunud. “Minu mees, kellega abielus olnud 28 aastat, ei teinud naistepäevast väljagi. Jõi Sarvikut ja sõimas, kui lollid kõik on,” kirjutas oma kurvast naistepäevast õnnetu.