"Kõigeks tuleb valmis olla ja selleks harjutada. Siis, kui hunt karjas, on hilja hakata mõtlema ümber karjamaa aia ehitamisele või koera soetamisele. Selleks tuleb õigeaegselt valmis olla."

"Kõigepealt katsugu riik valitsuse tasandil asjad korda seada. Riik võiks 24-tunnise etteteatamisajaga näiteks meie majanduse korda saada ja inimeste eluolu riigisiseselt parandada. Küll siis on kõik muu ka mõeldav ja tehtav 24h etteteatamisega."

"Mina olen käinud viimase 16 aasa jooksul mingi 5-6 korda. Meie ettevõttes töötab 60 meest ja ainul 2 on käinud kordusõppusel, teised pole kutseidki saanud! Mille järgi seda massi kutsutakse? Rohkem ei plaani minna, sest see lööb rahakotti ikka suure augu (muidugi oma viga, et kodulaen ja autoliising kaelas). Kõik need õppused on ka ikka naerukoht! Lased aga mööda Eestit ringi, telk siia üles, siis ei telk sinna üles."

"Olen muusik ja kui kutse peaks tulema mingil päeval, kus mind on tellitud esinema juba mitu kuud varem, siis mida ma peaksin ütlema 80-aastasele juubilarile, kes on pool aastat oma juubelit planeerinud? 24-tunniga ei leia enam ühtegi pillimeest, veel enam, kui tellijal on erisoovid, millega peab kodutööd tegema. Minu maine kahjustub. Juubilari juubel rikutud. Kaitsevägi võiks vähemalt kogu saamata jäänud tulu kompenseerida."

"Härrased militaristid peaksid aru saama, et meil ei ole esialgu siin tegemist sõjaseisukorraga. Teiseks meil palju kiidetud kapitalistlik ühiskond, kus firmade omanikel, tegevdirektoritel ja muudel väiksematel poltidel on sellistest asjadest täiesti savi. Ei tule tööle, järelikult tööluus, saad kinga. Leebemal juhul, kasuta oma puhkus ära - kui tahad nii väga sõdimist harjutada. Vaesuse piiril oleva elanikkonnaga säärast kino ei maksaks teha. Tehke staabiõppusi ja kontrollige sidet palju kulub ning liigutage üksusi kaardil, kuid ärge hakake päriselt rahvast kuskile metsa alla kokku ajama."

"Meie peres on mees põhiline sissetuleku tooja. Tal pole midagi õppuste vastu, aga pere ei saaks ilma mehe ühe kuu palgata hakkama. Kes siis kodulaenu ja muud maksud ära maksab (naise palgast saab vaevu pere toidetud)? Kui kuu aega võlgu elada, siis on pärast päris keeruline joonele saada, niigi palgapäevast palgapäevani raske."

"Ma saan aru, kui äkkõppustele võetakse nädalaks-paariks, aga kolmeks kuuks on liiast. Nädala kannatab iga ettevõtja ära, kuid kolme kuud kindlasti mitte, tuleb leida uus tööraja."

"See on iga normaalse eestlase kohus. Georgia, Krimm ja Ukraina. Ei taha, et Eesti sinna lisanduks. Mis sellest liisingust ja laenust, kui maja puruks pommitatud ja rohelised mehikesed sees. Töötan gümnaasiumis õpetajana ja väidan, et kaitseväkke astuvad kõige asjalikumad poisid, kellel õige maailmavaade ja kahe kõrva vahel kõik korras. Kes on koolis lödipüksid, need viilivad kõrvale, kellel depressioon ja kellel varvas valutab. On muidugi ka mõned erandid, kus kõik meessoost medaliga lõpetajad teenivad praegu oma riiki."

"Kompenseerige inimestele tema palga sissetulek või siis sissetulek vähemalt keskmise palga järgi. Siis saame 24h õppuste etteteatamisest alles rääkida. Tahate panustada riigi turvatundesse, seega näidake enda poolt soovi eeskätt panustada inimestesse, kes seda riiki kriisiolukorras aitama hakkavad! Sellist laadi õppuste ajal 100% palga kompenseerimine! Peret on vaja üleval pidada, see on igale inimesele tähtsam kui tasuta õppused. Õppuste ja reaalse kriisi ajal kehtivad erinevad mängureeglid. Kui te sellest aru ei saa, siis milleks ma pean sellist süsteemi üldse aitama? Aitama peab, aga vastu ei anna? Makse kogute, seega makske selleks ka vastav raha välja. Probleem lahendatud."