"See on pannud mind kaupluste allahindlus - kampaaniate ajal oste sooritama, ning seetõttu on kogunenud koju päris arvestatav alkoholi varu. Mind ärritab hoopis see, et meelelahutusüritustel küsitakse plasttopsitäie õlle eest juba 3.50 - 4 eurot, see on absurd!"

"Aktsiisi tõstmist põhjendati ju Reformierakonna poolse rahva tervise pärast hoolimisega. Statistiliselt olen andnud ka omapoolse panuse rahva tervise paranemisse ning alkoholi tarbimise vähenemisse. Nimelt toon nüüd korra kuus või paari tagant oma õlled ja konjakid piiri tagant."

"Tänutäheks mõistliku maksupoliitika eest saavad lätlased minu alkoaktsiisi ja käibemaksu endale. Samuti panen ka kütusepaagi Lätis täis, sellest piisab umbes kuuks ajaks."

"Kuna ei tarbi, siis ei puuduta üldse!"

"Ma käin nüüd tihedamalt Lätis ringi sõitmas. Seal on turist olla odavam ja tagasi tulles panen pagasiruumi alkoholi täis. Kodus on juba selline varu, et võib nädala pulmi pidada."

"Jätsin õlle joomise päevapealt järele ja toon nüüd Lätist odavat viskit, korra kuus...hommikused peavalud hakkavad ka juba lõunasteks muutuma, tervis vist paraneb, tänu valitsuse jõupingutustele."

"Kui riik oma aktsiisidega tõstab iga aasta alkoholi hinda, ei ole viinatootjatel enam võimalust oma vajadusteks hinda tõsta. Tuleb meeles pidada, et mitte ainuüksi viinatoodete hind ei tõuse Eestis, vaid ka kõik teised hinnad, millest ja mille kaasabil alkoholi tehakse, toodetakse ning turustatakse. Ka viinatööstuse inimesed tahavad lõpuks palgatõusust osa saada. Viimane ei ole ainult riigifirmade töötajate privileeg, nagu see viimasel ajal juhtunud on."

"On näha, et alkoholi tarbimine on vähenenud - mitte vähenenud, vaid ostud sooritatakse mujalt (Läti, Venemaa). Kui peaministri majandusnõunikuks on sellise jutuga mees, siis pole lootustki, et eesti majandus ka kunagi kasvama hakkab."

"Eestlastelt üritavadki kõik röövida, pangad, poed, riik ise ka veel.
Kõrgem aktsiis peaks olema importalkoholil, et soodustada kodumaise eelistamist. Üldse peaks kodumaise toodangu makse vähendama ja importkauba oma suurendama. Sellepärast joovadki meil noored Absoluti viina ja võtavad peale Globuse marineeritud kurki. Kui aga Eesti tooted oleksid märgatavalt odavamad, aitaks see SKT-d kõvasti kasvatada.
Kindlasti peaks valitsus veidi tööd tegema, et eestimaiste alternatiivide puudumisel vajaliku kauba eest hingehinda ei peaks maksma.
Ka kaupluste ahnuse osas saab riik nii mõndagi teha, näiteks määrata maksimaalne juurdehindlusprotsent."

"Tooksin siin Lõuna-Euroopa näite, kus alkohol tõepoolest on odav. Miks on odav? Esiteks sellepärast ,et rahva alkoholitarbimise kultuur on selline ,et valitsustel ei ole vaja olnud hakata rahva alkoholitarbimist piirama, kuna rahvas niigi ei joo liigselt. Itaalia näitel: te ei näe ühtegi purjus inimest tänavatel reede-laupäeva õhtuti. Seda eriti suurlinnades. Kui on mõni täis inimene, on ta tõenäoliselt Rumeeniast pärit immigrant. Inimestel ei ole kombekski koju kanget alkoholi osta. 90% inimestest tarbivad alkoholi restoranides ja baarides, mitte kodus. Ja seal restoranis maksab see alkohol rohkemgi kui Eestis. Tarbitakse mõõdukalt - paar klaasi veini, noored pubis paar kokteili ja that´s it. Maani lakku täis inimesele vaadatakse väga viltu sealmail ja see on suur häbi olla silmnähtavalt täis avalikus kohas. Erinevalt Eestist. Eestlased jah mängigu nüüd alkomuulasid ja sõelugu Läti vahet ja siis halagu kui kui vaene see elu siin ikkagi on."