Mina Eesti vabariigi kodanikuna ei usu sõnagi, mida te ütlete ja ei usu sõnagi ühegi isiku suust, kes kuulusid eelmise valitsuse koosseisu! Ma ei väida, et ma olen 100% nõus praeguse valitsuse tegemistega, kuid Reformierakonna valitsus valitses Eestit 6453 päeva!

Praegune valitsus on võimul olnud 102 päeva ja juba on Reformierakonna meelest kogu majandus ja Eesti tuksi keeratud? Vabandust väga, aga te suutsite ise kõik tuksi keerata sellega, et üritasite kõikvõimalikul moel Eestit peenhäälestada. Inimesed on väsinud, väsinud sellest lõputust jamast mida teie, poliitikud, korraldate! Selle asemel, et rahvast teenida, nagu te sinna valitud olete, tegelete te hoopis lõputu poriloopimisega.

Mina näen, et meie kohta öeldakse põhjusega Ida-Euroopa, sest me ju olemegi seda. Me ei saa kuuluda Läände, kui samal ajal levib selline mentaliteet "Homme tulgu või veeuputus".

Minul Eesti Vabariigi kodanikuna on õiglustunne väga valusalt kannatada saanud. Meie, kodanikud, peame kinni maksma kõik teie, poliitikute, kulud, vead, eksimused ja muu jama, kuid vastutust ei ole teil põrmugi! Kui te peaksite samamoodi tööd tegema kui miinimumpalka teeniv kodanik, kas oleksite sama lustlikud? Rahval on kõrini teie tühjadest sõnadest!