Päeva jooksul laekus rahulolematute juhtide kommentaare ka Facebooki. Uljamad juhid tänitasid vastu, et tuleb sõitma õppida. Mina siis vist sõita ei oska, sest Lõunakeskuse väljasõidu juures andsin kalde peal tühjalt gaasi ja autot liikuma ei saanud. Lumepuder oli nii paks, et rattad käisid tühjalt ringi ning alles pika pusimise peale õnnestus sealt pääseda.

Lumepudru sees kurve võtta on üldse omamoodi katsumus, sest auto tahab otse edasi liikuda ja tagumine ots kipub vänderdama. Selliseid vänderdajaid oli pühapäeva pärastlõunal terve linn täis. Omaette kunst oli ka reastumine, sest sõiduradade vahele olid tekkinud suured vallid. Pidi omajagu vaeva nägema, et reastumise käigus kellelegi külge ei põruta ega teepiirdesse ei libise.

Ilmselt oli probleem siiski ka minu masina kehvades lamellrehvides. Korraliku naelaga oleks ehk päris kindlalt teel püsinud. Esimesed lumesahad näitasid end kella kahe ajal päeval. Ju sai sahameestel uni otsa ning märgati, et viimaks ometi on taevast midagi valget alla pudenemas.