Päevitamiseks sobilikku randa ja liiva Stroomi rannas jagub, kui ujuma ei soovita vetelpääste seal ikka minna. Mõnikord on selle põhjuseks olnud ohtlikud vetikad, aga ise ma ei lähe vette seal just vees oleva mustuse tõttu – põhjas on näha klaaspudeleid, vees hulbib prügi ning ka rannaliiva sees on näha klaasikilde ning kilekotitükke. Ükskord oli muru sees isegi katkine pudel, mille terav kael ohustas inimesi. Prügi pole ohtlik ainult inimestele, vaid ka kaladele ning lindudele.

Teine murekoht Stroomi rannas on pikk muru. Suvel on nüüd see mõnes kohas eriti pikaks kasvanud. Põhja-Tallinna linnavalitsus võiks sellele rohkem tähelepanu pöörata ning muru ära niita, sest muruplatsid on just need kohad, kuhu on tore sõpradega minna grillima.

Linlased ise võiks samuti parki rohkem hoida. Võiks mitte visata prügi maha ning tühjad pudelid võiks panna prügikasti. Koeraomanikud võiksid koertega rannaalale ja rannaparki mitte siseneda. Seal on vastavad sildid küll väljas, kuid ikka käiakse koertega pargis jalutamas.

Arvan, et Stroomi rannal on palju potentsiaali ja kui see korda teha, muutub see veelgi populaarsemaks paigaks. Mõni võib ju mõelda, et seal Kopli külje peal olevale pargile üldsegi tähelepanu pöörata, kuid tegemist on ikkagi kohaga, kus on mõnus käia vaba aega veetmas.

Ka sportimiseks on Stroomi rand ja selle park igati sobilik. Õhtuti näiteks on seal näha palju jooksjaid ja neid, kes harrastavad kepikõndi.