VäikeUudis
21.03.2013 07:06
Perele tunnen kaasa. Ma läksin ka alakõhuvaludega Rapla kiirabisse. Öeldi,et on munasarjapõletik. Kuna ma ei tahtnud Rapla arste uskuda siis läksin Tallinnasse ITK-sse oma naistearsti juurde ja üllatus kui suur. Minu munasarjapõletikust oli saanud rasedus , niiet Rapla arste mina enam ei usalda !!!

kahjuks
21.03.2013 06:15
ei taheta teha uuringuid ja analüüse ... märksõnaks on meil ju kasinus !!! aga jah, head arstid on sageli kättesaamatus kauguses kui ei oma õigeid tutvusi. Welcome to Estonia !

Raivo Arengu
21.03.2013 07:15
Asi on hoopiski tõsisem kui võib paista. Kogu meditsiini reformitakse järjepannu ja kiirabi kui operatiivne teenus kuulub samuti reformimise alla nagu päästeteenistuski, mida kärbiti eesmärgiga tõsta võimekust. Milles see "võimekus" seisneb, näeme me igal sammul. Rapla ja Märjamaa on oma meditsiinilise teenindamise poolest Eestis juba varemgi tuntust kogunud. Kõhuvalud on, muuseas, kiirabi jaoks igal pool mujal kõrgendatud riskiga sümptomiteks, miks aga antud juhul lihtsalt kõhugrippi (mida tegeikult ei eksisteerigi, kui meditsiiniliselt defineerida) tuvastati, on lihtsalt mõistetamatu. Ise olen kord üle noatera noa alla pääsenud õigeaegselt, tegu oli ägeda peritoniidiga, mille puhul kõik tundemärgid olid samad. Paar tundi veel ja olekski olnud teisel pool. Kui aga arst tahab muudkui aga palka juurde ja tööd vähemaks, siis siinkohal meenutaks neid ägedaid toetuskommentaare streikijatele. Varem või hiljem juhtub sama veelkord. Ja siis veelkord ja veelkord, kuni kõik harjuma hakkavad ja skalpelli kraadiklaasi kõrvale esmaabikappi soetavad.