"Paljud inimesed vaatavad telekat sellepärast, et nende liikumine ja muu suhtlus maailmaga on piiratud. Tean, et mu ema ning teised külatädid, kes on 80 aastat vanad, ei veeda omi päevi mingis töökollektiivis või huviklubides. Emal on piiratud võimalused isegi oma koduaiast linna või külakeskusesse saada. Tema tegemised piirduvad koduaias jõukohaselt nokitsedes ning õhtuti telkust mõnda seepi või uudiseid vaadates," kirjeldab lugeja.

"Arutasin emaga, et võtan talle ka mingi paketi (valikut peale zoomi või Skylive nagu polegi, sest Teliad ja teised kaablid maale ei tüki teenust pakkuma). Leidis, et 150 eurot liituda kahe kanali eest paar tundi päevas on palju. Sest REAALSELT ta ülejäänut 50 kanalit ei vaataks. Teda ei huvita lastekanalid (lapselapsed on ka juba 18+), sport ega porno. Subtiitreid ta lugeda ei näeks ja filme ei saaks vaadata. Arvan, et paljud loobuvad liitumisest, sest miks maksta asja eest, mida sa niikui nii ei kasuta. Lisaks hiljem igakuine kuumakse niigi väikesest pensionist," arutleb Delfi lugeja liiga kõrgete hindade üle.

"Pigem lepivad paljud vanurid, invaliidid, või toimetuleku piiril elavad kodanikud ainult ETV pakutavaga ning kui need lähevad ka tasuliseks, siis tõesti loobuvad teleri vaatamisest."