Värskes osas sai enim tähelepanu brünettide 19-aastase Arni ning 26-aastase läti rahvusest Kristine mõõduvõtmine. Vastselt täisealiseks saanud Arni püüdis läti neiut korduvalt solvata just vanusele viidates. Kord liitis ta sinna juurde ühe aasta ning järgmises kaadris väitis ta Kristine juba kolmekümneaastase olevat. Muide, mõni päev enne oli nooruke Arni hambusse võtnud 17-aastase blondi Kristiina-Liisa. Tookord oli probleemiks konkurendi alaealisus.

Modellisaate võistlejad tunnistasid seekordses osas üksmeelselt, kuidas väliselt malbe Arni selja taga nii pehmeke ei olegi. Küll aga suudab ta oma pehmusele viidates end tihti olukorrast võitjana välja tuua. Nimelt suutis neiu ühises modellibussis istekohtade pärast uuesti tülli minna läti neiu Kristinega. Arni veendumuse kohaselt oli temal ja sõbranna Olgal bussis lemmikohad, kuhu vaid nemad end istutada võivad. See omakorda ei meeldinud aga saate vanimale osalejale Kristinele, kes hõivas meelega naiste lemmikkohad.

Tüli paisus bussis juba nii suureks, et käiku võeti filosoofilised tõed saatuse ning taaskord ka vanuse teemal. Lõpuks kaotas läti neiu külma närvi ja torkas keskmise sõrme Arnile näo lähedale. Õrn ja malbe Arni luges sealt välja füüsilist vägivalda, mida kaameramees heal meelel jäädvustas ning vaatajateni tõi.

Edasi hargnes lugu modellimajas juba tunnistajate otsimiseni. Alati rõõmsameele noor lapsevanem Kairi teatas naeru lõkerdades, et tema bussis midagi ei näinud. Enda sõnul olevat ta ka väidetava kakluse hetkel samamoodi naeru lõkerdanud ja omas mullis olnud.

Malbe Arni otsis tuge sõbrannalt Olgalt, kes kiitis takka, kuidas ikka läti neiu käsi oli vaese ohvri nägu rüüstanud. Samal ajal võeti lähiplaani rusikakangelane ise, kes kinnitas, kuidas ta on teadlik saate reeglitest. Nimelt saadetakse füüsilise vägivalla eest osaleja koju.

Vaimse vägivalla ja sõnalise kraaklemise kohta pole keegi midagi öelnud. Nii need "tropid ja sukad-sokid" seal saates edasi lendavad. On neiudel endal lõbus ning vaatajatel veel lõbusam!