Lugeja kirjutab:

Nagu te kõik teate, on paljudes koolides suur probleem kiusamisega. Ka mina isiklikult olen kokkupuutunud koolikiusamisega. Nii otsustasingi kirjutada oma kogemusest.

Olen tavaline põhikooli õpilane. Kolisime perega äsja Viljandisse, mis tähendas minu jaoks ka kooli vahetamist. Uude kooli minek tõi paraku kaasa aga ka koolikiusamise ohvriks langemise.

Esimesel koolinädalal polnud esialgu justkui midagi valesti. Püüdsin sõbruneda klassikaaslastega ja kohaneda uue keskkonnaga. Peagi selgus aga, et pool klassi ei olnud nõus mind vastu võtma ning nad hakkasid mind millegi pärast kiusama. Küll loobiti mind tunni ajal igasuguste paberite ja kustukummidega, samuti ka pastakate ja isegi tahvlilappidega.

Paberid, millega mind pilluti, ei olnud niisama tühjad vaid sinna oli kirjutatud palju õelusi. Enamjaolt oli nende sisu selline: "Kui sa kohe meie klassist ära ei lähe, siis sa kahetsed veel seda. Kiusajateks olid poiste seas ka paljud tüdrugud, kellega olin alugses hästi läbi saanud.

Nii nägin ainsa väljapääsuna kooli vahetamist. Kannatasingi veerindi lõpuni ja siis läksin teise kooli. Nüüd käin uues koolis ning võin öelda, et mul on palju sõpru ja mitte keegi ei kiusa mind enam.