Tibi puhul on garanteeritud kogu planeedi isaste kadestavad pilgud. Lisaks tagab ülikaunis kaasa korduvad ülelöömiskatsed teiste meeste poolt. Kõige kurvem loo juures on see, et kui üritaja pangakontol ilutseb mõni null rohkem senise mehe omast, on minek kindel.

Tihtilugu pingutab kaunitar oma välimuse tuunimisega tugevalt üle. Alles hiljuti sai kohalikus populaarses restoranis pealt tunnistatud solaariumi kuritarvitajate kokkutulekut. Kõik neli sõbrannat olid kauni välimuse nimel oma nahka tublisti lampide all kõrvetanud. Lõpptulemuseks sai porgandilaadne jume, mis võiks kaunis tunduda vaid mõnele teisele porgandile peenra peal. Samal ajal oli väga kurb näha, kuidas noored naised enda kaubanduslikuks muutmise nimel nahka närtsitavad. Mõnda aega võib keha sellisele terrorile vastu pidada, kui negatiivsed tulemused on kiired ilmnema.

Cosmost juhinduva naishinge puhul jääb silma ka teatav ülbus. See inimene on läbi elu saanud välimuse abil nii mõndagi, mis haritud ja ebaatraktiivsemale kättesaamatuks jäänud. Üldjuhul juhib firmat siiski mees, kes paratamatult hindab ka silmadega.

Kui pöörduda maanaise tüübi poole, meenub Tiit Suka paroodia Saare naisest Milvist. Maapiirkondades kipub olemagi, et mehed on end manalasse joonud või teel sinna. Sellisel juhul ei jäägi muud üle - naine peab pereisa kohustused lisaks oma õlule võtma. Naisel ei ole enam võimalust tunda end hapra ja õrnana. Kõik tema sees muutub maskuliinseks ja vajadusepõhiseks. Välimuse eest hoolitsemise kõrghetked tipnevad kohalikus rahvamajas rahvatantsul käimisega või külastama tulnud teatritrupile kaasaelamisega.

Maanaise suureks plussiks on alalhoidlikkus ning soe süda. Krobeda koore all peidab see inimene tugevat vajadust olla tunnustatud ning teha head. Oma heategevusega saab ta tihti ka petta. Pole harvad juhud, kus nende investeeritu vastu taevast lendab. Kurjade kavatsustega meeshing teab, mis nuppudele vajutada, et naise rahakotirauad ja süda avaneks.

Kui panna need kaks erinevat naisetüüpi kinnisesse ruumi, võib seal tõsiseks sõjaks minna. Cosmo-tibi arvates ei kvalifitseeru maanaine üldse õige naisterahva nimetuse alla. Maanaine omakorda peab tibikest ajudeta grillkanaks. Nii nad seal omavahel sõdivad, unustades, et sündisid nad siia planeedile sama eesmärgiga. Olla hoitud ja armastatud ning anda sama maailmale tagasi.

Üks väga geniaalne mõttetera, mida hiljuti lugesin: teises inimeses on hea leida sarnasusi iseendaga. See võtab tohutult pinget maha, sest erinevuste paaniline otsimine lahutab meid üksteisest väga jõhkralt. Pärast selle mõtte läbitöötamist olen ideed päris elus praktiseerinud. Kõige enam jääb silma, et inimestel on lahked silmad. Seda ei suutnud ega tahtnud ma varem näha. Täiesti suvalistel võõrastel inimestel on nii heatahtlikud ja sõbralikud silmad. Öeldakse, et silmad on hinge peegel. Selle ütluse järgi ümbritseb mind hulk heasoovlike hingi ning me kõik oleme üksteisele sarnased. Öelgu välimus, mida tahab.