Naine kipub oma kaasa kõrvalt mujale vaatama siis, kui ta kodust enam vajalikku tähelepanu ja soojust ei saa. Mahajäetud mehed aga ei taha sellest aru saada ning tihti nähakse kodust lahkunud naist kui kullakaevurit ja parematele jahimaadele siirdujat. Samal ajal jääb õhku rippuma küsimus: miks peaks inimene leppima halva kohtlemise ja külma kaaslasega?

Ka mina olen arvanud, et naine jooksis minema suurema pangaarve ja lahtise BMW kupee peale. Reaalselt asju kaaludes sain aga aru, et käitusin ise temaga kogu aeg nagu siga. Peol käies ei hoidnud end tagasi võõraste naiste tagumikke takseerides. Veel suuremasse peohoogu sattudes oli vaja neid tagumikke juba lähemalt inspekteerima suunduda. See kõik toimus muidugi minu kalli naise silme all. Kõiki minu enda korda saadetud tegusid nägemata olin aastaid kindel, et ta jättis mu just rahakama tüübi pärast maha. Eks iseenda vigu olegi ju raske näha – kergem on teist süüdistada.

Teatud kontingent ülihoolitsetud noori kauneid naisi on ilmselt siiski üsna tihti just varaka mehe jahil. Omaette teema on see, kas need naised selle mehega just pikemat suhet otsivad. Pigem käib selline rahajaht ikka nooremas eas, kui kogu elu ongi üks suur chill ja kogemuste saamine. Üldjuhul loksub pärast kahekümnendaid naise peas paika, milline mees on hoidmist väärt ja milline on lihtsalt rahaässast playboy.

Kasutan oma naise kohta armsat ingliskeelset väljendit she's a keeper, mis tõlkes tähendab, et see naine on väärt endale hoidmist. Koos oldud poole aasta jooksul veendun iga hetkega rohkem, et vähemalt üks paksu rahakotti mitte tagaajav naine on Eestis siiski olemas, aga see naine on juba võetud!