Kõige parem on siis, kui mõlemal poolel on oma luhtaläinud suhtest midagi õppida. Koos saab vestelda neil teemadel, mis ekskaasaga ammu võimatuks muutusid.

Üks tark naine on lahkumineku põhjusena välja toonud, et armumisest ei kasvanud välja armastust. Pärast esimese eufooria möödumist paistsid kaaslase vead eriti räigelt välja ja nende talumine käis üle jõu.

Olen uute naistuttavatega palju saanud arutleda teemal, miks üldse kokku kolitakse. Minu ja ühe neiu mõlema viimased suhted kustusid mugavusse ära. Mugav oli koos arveid maksta ja kulusid jagada.

Veidral kombel aga lahkukolimine mitte ei suurendanud kulusid, vaid andis vaba voli ise oma rahavooge suunata, nii tema kogemuse põhjal kui ka minu omale tuginedes. Sain lõpuks omale osta asju, millest üle poole aasta unistanud olin, või mis olid jõudnud juba hädavajalikuks saada.

Suhte ajal sellist raha ei leidunud, kuna proua suutis alati toidupoes mega-kirve arve kujundada. Eks valima ju peab, mida suhu pistetakse, ning igasugune odavam poekett ja odavam söök on ju rõve ja rämps...

Meenub seriaalist "Kaks ja pool meest" tuttava peategelase Charlie tõdemus, mille kohaselt on isegi igaõhtune prostituudi tellimine soodsam kui abielu.

Minu praktika näitab, et mõnus ajaveetmine uute naistuttavatega jätab mulle sellise rahalise varu, mida kooselu ajal uneski ei osanud näha. Tarvis on vaid hea vestluskaaslane olla.