"Absoluutselt ei mõjuta, sest pole põhjust pangakontoris käia:

- kõik maksed teen netipangas, kodust arvuti tagant lahkumata
- pangakaardi saab tellida koju
- igasugused lepingud saab teha neti kaudu ja digiallkirjastades
- limiite saab suurendada telefonipanga kaudu
- sularaha saan sisse ja välja maksta ka automaadist

Üldse ei saa aru, miks ja kellele pangakontorit vaja on," tunnistab üks lugeja.

"Ei mõjuta. Praegu käin pangakontoris vaid pangakaarti vahetamas. Selle võiks nad mulle ka tähitud postiga saata," arvab teine.

"Üldse ei mõjuta. Ei teagi, kus need kontorid on, ja ei huvita ka. Kaardist, arvutist ja telefonist piisab," kuulutab kolmas.

"Pangandus areneb ja peagi saab ka pangakaardi posti teel. Haapsalu puhul on rohkem tegu poliitikute poolt välja imetud probleemiga. Pangakontorisse on paigaldatud kolm rahaautomaati, mille kaudu saab makseid teha, samuti raha sisse maksta või välja võtta ja vajaduse korral abistab nende toimingute teostamisel panga töötaja. Ei saa aru, milles probleem," seletab neljas.

"Pole enam aastaid kontoris käinud, pangakaardid saadetakse postiga koju, muud asjad saan internetis aetud. Sularaha vajan ainult kohalikus apteegis ja linnas turul maksmiseks, mujal saan kaardiga hakkama. Ahjaa, sularahas maksan ka naabrimehele kala eest," teatab viies.

"Mina käisin viimati pangakontoris neli aastat tagasi, vahetasin Türgi liire," räägib kuues.

"Haapsalu elanikkond on vähenenud 20 aastaga kolmandiku võrra. Isegi Maardu on stabiilsem! Läänemaalased peaks linna juhtide käest küsima, miks nad kena suvituslinna p...e on keeranud, aga mitte rahaautomaatidest soiguma," põrutab seitsmes.