Päevitasin mõni päev tagasi metsa serval ja koju minnes nägin endast mööda sõitmas korpulentset daami trikoos. Nojah, mõtlesin. Äkki ta elab siinsamas, las ta siis sõidab nii, kehitasin õlgu.

Säästumarketisse sisse põigates oli aga hirmsam veel tulekul. Puuviljalettide vahel ringi jalutades sattusin kõrvuti kartuleid kotti upitava vanahärraga, kes oli ei enam ega vähem kui aluspükstes. Mul läks söögiisu ära. Higihais käis üle pea ja rasvavoldid ei olnud just ilus vaatepilt.

Paks või peenike, pole hullu. Rannas ma end inimeste kehadest häirida ei lase, päike paistab eredalt silma ja pigem naudin päikest kui uudistan teisi. Aga toidupoes on enda häirituna tundmine vältimatu.

Pealegi, mina naisena küll ei võiks palja ülakehaga ringi käia. Mitte et ma tahaks, aga miks arvatakse, et paljas mehekeha ei ole häiriv.

Jumala eest, ma ei ole ka sixpacki vahtimisest piimaleti ees huvitatud. Ma soovin poest osta süüa ja igasugune higine nahk ei mõju isutekitavalt.

Ühesõnaga, ma saan aru, et on suvi, aga mingi sündsustunne võiks inimestel olla. Rannad on olemas, vaevalt et tööinimesed paljalt töölt poodi saabuvad. Ikka need, kel vaba aeg olemas ja võimalus ka randa minna. Nii et randa nad võiksidki päevitama minna ja kui nad on ära rannatanud, siis särk selga ja kõht peitu.

Kui muu ei aita, siis peaks hakkama inimesi lihtsalt trahvima. Kombluspolitsei peab tegutsema asuma, mis muud.