Näiteks 171.180 CO2 eritav auto km kohta, mis on Eestis vägagi levinud auto, selle registreerimisele lisanduks 338 eurot. See on ju röögatu?

Kallid poliitikud, kas te mõtlete, millise karuteene te sellega oma kallile rahvale teete? Kas mõistate, et seda rohkem hakatakse vältima autode omanikuvahetust. Juba praegu leidub mitmeid, kes ostu-müügi lepinguga sõidavad teiste nimel ja ei registeeri ümber, keeravad nii automüüjatele siga ja selliseid hakkab üha rohkem olema.

Auto omanikuvahetus on hetkel niigi kallis, Maanteeameti büroodes maksab see umbes 60 eurot. Sellele veel lisada näiteks paarsada või mõnisada eurot CO2 põhist lisatasu? See on ju ilmselgelt ebaotstarbekas ja ilmselge rahva koorimine.

Ma olin muidu Reformierakonna vastane, aga praegun koalitsioon on hullem kui Reformierakond, te keerate oma rahvale tunduvalt rohkem käru kui nemad. Tõsimeeli, kui te sellise väga kalli auto registreerimismaksu ja võibolla midagi veel ära teete, siis mina hakkan kindlalt reformi valima, kuna paistab, et nemad teadsid, mida nad teevad.

Kui Reformierakond troonilt tõugati ja tekkis uus koalitsioon, siis ma algul olin rõõmus, ehk läheb nüüd paremaks. Mida rohkem aga loen kõrgeid maksuideid, seda rohkem hakkan aru saama, et Reformierakond oli ainus õige erakond Eestit juhtima.

Ei ma ei ole selle üle õnnelik, kuna ka nemad ei ole minu mõttekaaslased, aga vähemalt oskavad nad riiki juhtida.

Palun ärge tehke selliseid riiki hävitavaid makse. Praegu on nii, et lusikaga annate veidi palka juurde ja kulbiga võtate teisest kohast tagasi. Sellest pole ju mingit kasu rahvale, pigem kahju.

Minus tekitasite nüüd tõsise hirmu, ma kavatsen oma liisinguauto liisingujäägi ära maksta ja selle enda nimele registreerida enne 2017. aasta juulit, sest ei soovi maksta üle 300 euro lisatasu CO2 eest.

Imestate, miks on Eestis CO2 näitaja nii kõrge? Sest rahvas on vaene ja ei jõua osta uusi autosid, mis vähe säästavad. Saage juba palun aru, meie rahvas on liiga vaene, et maksta selliseid üüratuid makse. Miks te sunnite rahvast valima Reformierakonda? Kui te teete selliseid otsuseid, siis paratamatult liigub rahvas sellise erakonna pooldamise suunas.