See seisneb selles, et kui sa oled tegev ühe kanali ühes saates, ei tohi sa mitte mingil juhul olla nähtav konkureeriva kanali saates.

Mõned näited. Aastaid on Mart Sanderi ja Peeter Oja nimi seostatud Kanal 2-ga. Sander tegi aastaid saadet "Tähed muusikas" ja tegi seda väga hästi. Peeter Oja oli "Ärapanija" tunnusnägu. Uue saatena pakkus Kanal 2 Sandrile lotosaadet. Oli selgelt näha, et Sander selle tegemist ei nautinud. Päeva pealt ta sealt kaduski, nii et asemel tulnud Kristjan Jõekalda (alati olnud truu Kanal 2-le) jättis esimeses saates kui vette visatud kutsika mulje.
Samuti kadus Oja "Ärapanijast".

Ja oh imet, ei läinud kaua aega, kui mõlemad ilmusid TV3 uude saatesse "Sinu nägu kõlab tuttavalt". Selge see, et see on väga põnev väljakutse.
Tundub, et selle saate toomisega ekraanile, on TV3 esitanud ikka väga tugeva väljakutse Kanal 2-le. Lisaks lennutamisele vaadatavuse tippu, on nad napsanud ka Kanal 2 kaks põhitegijat.

Hea, et see "kanalitruudus" ei kesta siiski igavesti, muidu jääks Kanal 2 oma "Tantsud tähtedega" saatega puhta jänni, kui ei saaks kasutada "Eesti otsib superstaari" saatest lendu läinud tähekesi.

Samal ajal on mul väga hea meel ETV üle. Nad on tõeliste professionaalidena sõjast konnatiigis üle ja kasutavad häid tegijaid samal ajal, kui nad erakanalites oma tähelende teevad.

Teletegijatele tahaks öelda, et Eesti on nii väike ja tegijaid vähe, saage üle! Televaataja ei seosta teletähti kanaliga nii palju, kui teleinimesed arvavad. Häid tegijaid saate mõlemad kasutada, ärge sundige inimesi valima.