Miks just sellises vanuses? Lihtsalt nende ja uuemate mudelite ehitus on muudetud selliseks, et isegi laternapirni vahetuseks peab pöörduma margiesindusse või siis vähemalt sellisesse teenindusse, kus mehaanikud asja jagavad.

Aga oh häda! Pärast liisingumaksete tasumist tõmbab autoomanik esimesena nimekirjast maha kõik toimingud, mis kulutusi autole kasvõi sendi võrra suurendavad, ja nii sõidetaksegi veendumusega, et kui mina teisi näen, siis küllap nemad ka mind näevad.

Kui juhtud kusagil ristmikul sellisega kohtuma, olles ise teise sõiduki roolis, siis saab kannatada ainult auto kere, aga kui oled jalakäija ja kohtud sellisega, siis on üsna pikk haiglas veedetud aeg garanteeritud ja seda õnnelikumal juhul, kuigi juht pääseb reeglina ainult ehmatusega.

Politseiamet kurdab, et raha pole selle ja tolle jaoks. Aeg oleks natuke ka tööd teha selle raha eest, mis maksumaksja riigikassasse maksab. Ja lisa on garanteeritud nende samade tuledeta sõitjate arvelt. Ehk pärast paarisajaeurost meeldetuletust püsib ka pikemalt meeles, et tulede kasutamine päevasel ajal pole lihtsalt tüütu kohustus, mida võib vastavalt tujule eirata.