Suurepäraselt teame kõik, et praegu on õues kuumem kui harilikult. See tähendab seda, et liighigistajad lihtsalt PEAVAD end rohkem pesema. Peavad ja kõik! Ei ole võimalik, et selle jaoks pole võimalust. Igas kohvikus ja kaubanduskeskuses, tööruumidest rääkimata, on kraanikausid olemas, kus saab kaenlaalused veega üle loputada. Puhtaja kuiva ja mitte haiseva särgi saab iga inimene, olgu nii väeti kui tahes, endale hommikul kodust väljudes kotti panna. Kaenlaalused saab iga inimene hommikul puhtaks ajada, sest teatavasti tekitavad kõige hullemat haisu higiga karvadele kleepuvad bakterid. Vähem karvu — puhtam elu!

Selgelt on ju aru saada, kes on end värskelt täis higistanud ja kes ongi räpakoll. Need haisud on väga erinevad! Värsket higihaisu, kuigi see on ka piisavalt jälk, ei saa eriti kellelegi pahaks panna, see on antud ajahetkel suhteliselt paratamatu, eriti ühistranspordis. Aga pesematuse ja räpaste riiete ja juuste hais on lihtsalt ilge. ILGE!!! Ja tuleb kuumade ilmadega eriti vängelt esile ning ronib ninna kõigile kaasviibijatele.

Higihaisu kõrval eriti jõle on minu meelest see, kui muidu kena välimusega tüdruk või noormees pole mitu päeva pead pesnud. Öäk! See rasvalehk, mis sealt imbub… kirjeldamatult õudne!

Inimesed, palun! Halastage teistele! Palun peske end hommikul enne tööle minekut puhtaks. Ja pärast töölt tulekut peske ka. Ja kui päeva jooksul kipute palju higistama, vahetage riideid. Peske kaenlaaluseid. Peske iga päev juukseid. Ärge tapke teisi oma lämmatava higihaisuga. Palun!

Naistekas soovitab higistajatele: