Hea, et 2011. aastal on Õpetajate Lehe veebilugejate arv kasvanud enam kui viiendiku võrra. Sotsiaalmeediast meie veebiportaali sattunud lugejate arv on kasvanud 2010. a sama ajaga võrreldes umbes kaks ja pool korda.

See kasv on lisaks 2010. aastal toimunud „plahvatusele”, mil Facebookis ja Twitteris suurenes Õpetajate Lehele linkimine 150 korda! Lugejad moderniseeruvad. Tahvelarvuteid (sh iPade) ja nutitelefone kasutatakse Õpetajate Lehe lugemiseks enam kui kümme korda rohkem kui mullu.
Klassikaline Internet Explorer, mis Windowsiga kaasa tuleb, on jäänud Õpetajate Lehe veebi lugemisel vähemusse. Julgelt enam kui pool meie veebilugejatest vaatab internetti hoopis läbi Firefoxi, Chrome’i ja Safari akna. Elagu progress!

Parem, kui huvi haridus- ja ühiskonnaküsimuste vastu kasvaks veelgi ning eriti meeldiv oleks, kui see kajastuks ka lehetellimustes. Tuleb tõdeda, et 60% Õpetajate Lehte lugejatest võtab lehe kätte tööl.

Toimetusele meeldiks, kui lugejad oleksid aktiivsemad andma tagasisidet, olgu see siis positiivne või negatiivne, või edastama lihtsalt tähelepanekuid.

Artikkel on ilmunud Õpetajate Lehes