Loe, mida rahvas selle peale kostab:

"Ei see asi nüüd nii mustvalge ka ole. Seltsimees Lukas võiks püüda aru saada, et kõigil ei ole ERM-i direktori ametiposti või muud võrreldavat. Samas, elu on inimesele antud üks, ja kui ta soovib seda virelemata veeta, ei saa seda teps mitte pahaks panna. Kui see eeldab inimväärse palga teenimist välisriigis, siis selle otsuse tegemisel on inimene vaba."

"Eliit on mures. Odav tööjõud lahkub. Varsti ei jäägi siia eliidi mõnusa elu heaks küürutajaid."

"Inetult sõnastatud, aga tegelikult tähendab see ju lihtsalt majanduspõgenikku. See on inimõigus minna sinna, kus sinu töö eest paremini makstakse. Riigi probleem on tagada, et kohapeal paremini makstaks – selleks seda riiki vaja ongi. Kui ei suuda seda tagada, siis jooksebki tühjaks ja jääbki maksumaksjateta. Riigi juhtijad on selle eest vastutavad, mitte minejad, ja nende poolt minejaid sõimata muidugi eriti küüniline. Inimesed ei pea nende vigade pärast kannatama. Aga valitsejad sõidavad ikka patriootide peal."

"Mu lastel ei ole siin turvaline elada. Riiklikul tasandil hämamine käib päevast päeva, onupojapoliitika, rollomised ja vahetamised. Meie 4 lapsega pere isa on juba paar aastat Soomes. Mõne kuu pärast lähme meiegi talle järele. Jutt, et ise olete lollid, miks oma firmat ei loo, miks kõrgharidust ei omanda, pistke omale peesse. Minul muide on kõrgharidus olemas. Ka tavaline töökas inimene – lihttööline – peaks suutma maksud maksta ja riideid osta, ravimitest rääkimata. Eestis see pole nii."

"Majandusliku kitsikuse eest välisriikidesse pagenud eestlased pole lodevuspagulased. Nad on Eesti parimad töötajad. Lodevad ei oska ja ei viitsi välismaale sõita. 83 000 Eesti kodanikku maksavad välismaal makse. Nende tööpanus ei jää Eestisse vaid välismaale. Kui need töötajad oleksid Eestis, siis kujutage ette, kui suur oleks meil tööpuudus!"